OTKRIVEN PRAVI IDENTITET JELENE MARJANOVIĆ: Ovo će vas ukopati u mestu!
Jelena Marjanović, Foto: Print Screen Youtube

SUDBINA

OTKRIVEN PRAVI IDENTITET JELENE MARJANOVIĆ: Ovo će vas ukopati u mestu!

Pevačica Jelena Marijanović ubijena je 2. aprila 2016. godine

Objavljeno: 16:22h

Smatrali su je izuzetno talentovanom za muziku, na scenu je zakoračila kao devojčica, ali kada je bila na vrhuncu karijere njen život je prekinut. Jelena Marjanović rođena je u Novom Pazaru 1983.godine, a kasnije se sa roditeljima seli u Beograd. Bila je ćerka jedinica svojih roditelja, sa kojima se ubrzo preselila u Beograd.

Na muzičku scenu zakoračila je kada je imala samo 13 godina i još tada su joj predviđali veliku karijeru. Prvi album izdala je kao tinejdžerka.

- Odmalena je volela da peva. Znala je još kao devojčurak da obuje moje štikle, uzme neki predmet koji joj je kao mikrofon i onda bi stala ispred ogledala i pevala. Obožavala je da peva Cecine pesme, Draganine, ali i Brenine. Ona nije znala da hoda, stalno je trčkarala - bila je kao leptirić. Tata ju je zvao zvrk, evo sad gledam Janu, i ona kao Jeca trčkara - pričala je njena majka Zorica, prenosi Blic.

Jelena Marjanović
foto: Nemanja Nikolić, Printscreen

Nakon porodične tragedije, smrti oca, Jelena je na neko vreme odložila mikrofon. Pevanjem je ponovo počela da se bavi nakon udaje za kompozitira Zorana Marjanovića sa kojim je imala ćerku Janu.

Jelena je izdala dva albuma, "Ti gubiš" i "Mangupe". Nakon pauze, 2013. godine vraća se na estradu kada je snimila i duet sa Ćirom "Sele" za Grand produkciju. Kasnije izdaje još nekoliko pesama.

U avgustu ove godine trebalo je da proslavi 39. rođendan.

1 / 8 Foto: Nemanja Nikolić

- Moja Jeca je oduvek bila skromna. Odmalena je volela da se deca skupe, da ih ima dosta kako bi se ona igrala sa njima. To joj je uvek bio najlepši poklon. Međutim, kada je porasla, ono što je najviše želela jeste da rođendan provede sa mužem Zoranom, ćerkom Janom i ostatkom porodice - govorila je Zorica.

Njenom suprugu, Zoranu Marjanoviću, danas je izrečena zatvorska kazna od 40 godina za njeno ubistvo.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.