OVO JE NIKAD VIĐENA SLIKA ZORANA I JELENE MARJANOVIĆ: Dobro otvorite oči, SVE GOVORI (FOTO)
Foto: Zorana Jevtić, Dado Đilas

OBRATITE PAŽNJU

OVO JE NIKAD VIĐENA SLIKA ZORANA I JELENE MARJANOVIĆ: Dobro otvorite oči, SVE GOVORI (FOTO)

Iz perioda kad su bili u braku, isplivale su zajedničke fotografije njih dvoje

Objavljeno:

Marjanović je danas osuđen da je 2.aprila na nasipu presudio Jeleni.

Naime, postojali su navodi da je pokojnoj supruzi Zoran pretio ubistvom ukoliko bi ga ostavila, a ona je to navodno ispomenula svojoj bliskoj osobi.

Iz perioda kad su bili u braku, isplivale su zajedničke fotografije njih dvoje.

1 / 2 Foto: Adria Media Group

Podsetimo, Zoran Marjanović je danas osuđen na 40 godina robije zbog ubistva supruge Jelene Marjanović 2016. godine na nasipu u Crvenki kod Borče. On je osuđen za teško ubistvo, a sudija je tokom obrazloženja presude rekla da je zločin izvršio na podmukao način.

1 / 5 Foto: Nenad Kostić

- Sud stoji pri čvrstom uverenju i sa svim činjeničnim dokazima da je Zoran Marjanović kriv i osuđujemo ga na 40 godina. Nesumnjivo je da je Zoran Marjanović na svirep i podmukao način ubio svoju suprugu pevačicu Jelenu Marjanović, pri čemu je bio svestan svog zločina. Optuženi i žrtva su u pratnji svoje maloletne ćerke došli na nasip kobnog dana kako bi Jelena rekreativno trčala na nasipu, a da su on i ćerka otišli da šetaju. Žrtva se popela na nasip i počela da trči, ali je Zoran ubrzo krenuo za njom i sustigao je. Tada joj je naneo brojne povrede u predelu glave tupim predmetom, dok je ona bežala i pokušala da se spasi. Bio je ovo isplaniran zločin jer Jelena nije osećala strah da joj preti opasnost jer je bila sa suprugom i detetom. Treba napomenuti da je Zoran svesno ugasio telefon pre nego što je izvršio krivično delo kako bazne stanice ne bi mogle da ga lociraju u trenutku zločina- stoji u obrazloženju suda.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.