ASTROLOŠKINJA NENA OTKRIVA ŠTA ČEKA KOJI ZNAK: Ovo se dešava od 22, jula i NIJE NAIVNO
Horoskop, Foto: Profimedia

DOLAZI DO PROMENE

ASTROLOŠKINJA NENA OTKRIVA ŠTA ČEKA KOJI ZNAK: Ovo se dešava od 22, jula i NIJE NAIVNO

Lavovi će imati veće samopouzdanje i odlučnost

Objavljeno: 10:15h

Sunce u znaku Lavu 22.7. - 23.8. Sunce ce preći iz Raka u znak Lava i pokreće naš treći energetski centar. Ovo je sedište naše muške energije, yang svesnosti koja postoji i kod muškaraca i kod ženama.

Simbol ove energije je Svetlost koju nosimo u sebi, sada je pravi trenutak da OSVETLIMO SEBE. Kada se radi sa ovom energijom, dolazi do jačanja odlučnosti i samopouzdanja i ponovo otkrivamo svoju individualnost. Kroz rad sa energijom Sunca muškarci istražuju i jačaju svoje muške kvalitete, a žene se povezuju sa svojim animusom. Tada nastaje spajanje sa individualnim kvalitetom " unutrašnjeg ratnika " ( Sunce u Lavu ).

Kod nas žena bitno je spoznati koliko je naglašena ili umanjena " unutrašnja energija ratnice ". Ovaj period nas inspiriše da što bolje i detaljnije uvidimo svoje vrline i mane.

Ako imamo prenaglašenu energiju Sunca onda dolazi do potrebe za dominacijom posebno u emotivnim i ljubavnim odnosima. To stvara osećaj odbojnosti kod partnera Ovo se posebno odnosi na Lavove, Škorpije, Vodolije i Bikove. Ova četiri znaka pripadaju fiksnom kvalitetu Zodijaka što govori o energiji Sunca koja se najteže realizuje kroz otklanjanje ličnih emotivnih blokada. Ovde je jako naglašena sujeta i subjektivnost.

Uticaj ove energije takodje osećaju ljudi koji imaju podznak u znaku Lava, Vodolije, Bika ili Škorpije. Važno je raditi na svom samopouzdanju i podizati svest o objektivnom sagledavanju sebe. Kada je u pitanju njihov godišnji horoskop veliki uticaj će imati izazovan aspekt njihovog Sunca i Marsa u Biku, što daje velike promene na poslovnom i društvenom planu. Važno je definisati svoje poslovne ciljeve i biti istrajan u tome.

Srećan rodjendan svim Lavovima i Lavicama!

(Espreso/NajŽena)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.