EVO ŠTA DONOSI VENERA U RAKU: Do 11. AVGUSTA ovim ZNAKOVIMA će se ŽIVOT PROMENITI
Planeta, Foto: Profimedia

ASTRO

EVO ŠTA DONOSI VENERA U RAKU: Do 11. AVGUSTA ovim ZNAKOVIMA će se ŽIVOT PROMENITI

Takođe, kad Venera uđe u znak Raka, mnogi će poželeti da se okrenu uređivanju životnog prostora, jer će upravo kuća biti mesto okupljanja u kom ćemo imati potrebu da provodimo što više vremena sa dragim osobama

Objavljeno:

Planeta ljubavi, kreativnosti, lepote i sreće ušla je u znak Raka 18. jula i tu će ostati do 11. avgusta.

Astrolozi najavljuju da bi boravak Venere u Raku mnogima mogao da donese harmonične odnose u ljubavnim vezama i brakovima, kao i u porodičnim relacijama (posebno sa braćom i sestrama), ali i nove ljubavi, one koje se dešavaju na prvi pogled i bude “leptiriće u stomaku”.

Takođe, kad Venera uđe u znak Raka, mnogi će poželeti da se okrenu uređivanju životnog prostora, jer će upravo kuća biti mesto okupljanja u kom ćemo imati potrebu da provodimo što više vremena sa dragim osobama.

1 / 9 Foto: Profimedia

Za vreme ovog tranzita muškarci će obraćati više pažnje na osobe ženskog pola - bilo da su im one majke, bake, devojke, supruge, ćerke, koleginice, komšinice, rođake… Biće im na usluzi, biće pažljiviji prema njima, trudiće se da poprave “zategnute” odnose, da im pokažu koliko su im važne… Čak i oni muškarci koji teško pokazuju osećanja sada će postati otvoreniji i empatičniji.

Deca koja su u osetljivijem periodu odrastanja ponovo će postati privržena roditeljima, posebno majkama od kojih će tražiti savete za razrešenje situacija u kojima su se našla.

Kad Venera uđe u znak Raka, sve postaje podređeno ženama i ispunjavanju njihovih želja. One koje žele da uđu u bračnu zajednicu u ovom periodu mogu očekivati da će biti zaprošene, one koje su slobodne “preko noći” mogu da promene taj status, a one koje su nezadovoljne vezom ili brakom imaju priliku da poprave situaciju.

Evo šta čeka svaki znak Zodijaka za vreme boravka Venere u znaku Raka.

Ovan

Bićete raspoloženi za druženje, posebno sa osobama sa kojima se dugo niste videli. Očekuje vas prijatna atmosfera u domu, a sreća vam dolazi preko ženskih članova porodice.

Bik

Horoskop
foto: Profimedia

Poželećete da se vidite sa rođacima iz udaljenih mesta i da obnovite uspomene. Velike su šanse da vas privuče osoba sa kojom vas deli značajna razlika u godinama.

Blizanci

Za vas je ovo berićetan period, posebno na poslovnom planu. Ženske osobe će vam pružiti podršku da ostvarite neki plan ili želju, a mogu da budu zaslužne i za vaše poznanstvo sa nekim zbog koga će vam zalupati srce.

Rak

Kad je Venera u vašem znaku, kod vas sve pršti od lepih emocija. Rakove koji su duže vreme u vezi ili braku čeka period pun ljubavi i nežnosti, a one koji su usamljeni nova ljubav.

Lav

Ukoliko ste u prilici, bilo bi dobro da otputujete na odmor. Na mestima pokraj vode mogli biste da upoznate zanimljivu osobu sa kojom imate dobru perspektivu u ljubavi.

Devica

Ma koliko se opirali promenama, one su u ovom periodu neminovne. Osoba koju ćete upoznati preko prijatelja mogla bi da vam promeni ugao gledanja na život. Poželećete da ponovo uplovite u ljubavnu priču.

Horoskop
foto: Profimedia

Vaga

Dok Venera boravi u znaku Raka, vi ćete blistati i šarmirati svakog ko se nađe u vašoj blizini. Zauzete Vage će uživati u vezi ili braku, a one koje su slobodne postaće tiha čežnja osobi koju su nedavno upoznale. Samo od vas zavisi da li će neko dugo maštati o vama ili će postati vaša “druga polovina”.

Škorpija

Strastvene Škorpije direktno će pokazivati svoja osećanja, bilo da su već u ljubavnoj vezi ili da im se neko dopada. Strasti vam neće manjkati.

Strelac

Vaša harizma i privlačnost dolaze do izražaja, pa će osobe suprotnog pola lako gubiti glavu za vama. Ukoliko ste u braku i imate nesuglasice sa partnerom, sada je pravi trenutak da ih rešite.

Horoskop
foto: Profimedia

Jarac

Boravak Venere u znaku Raka inspirisaće vas da budete otvoreniji prema osobama suprotnog pola. Neko intenzivno razmišlja o vama, čak se i raspituje ili vas špijunira preko društvenih mreža, ali ne uspeva da razazna da li je interesovanje obostrano.

Vodolija

Ukoliko ste roditelj, bićete fokusirani na decu i njihove potrebe. Voljena osoba će vam pružati podršku u svemu. Slobodne Vodolije su odlučne da nerazrešene odnose sa osobom iz prošlosti isteraju na čistac, jer su umorne od “hoću-neću” priče.

Horoskop
foto: Profimedia

Ribe

Ovo je srećan period za osobe rođene u znaku Riba. Ukoliko ste u vezi ili braku, “druga polovina” će vam ugađati na svakom koraku. Slobodne Ribe su na pragu velike i lepe ljubavne priče koja bi mogla da im promeni život.

(Espreso / Telegraf)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.