DO 17. JULA VENERA ĆE BITI U SAZVEŽĐU BLIZANACA: Ako ste ROĐENI u ovim ZNAKOVIMA, dobro se PRIPAZITE
Horoskop, Foto: Profimedia

ASTRO

DO 17. JULA VENERA ĆE BITI U SAZVEŽĐU BLIZANACA: Ako ste ROĐENI u ovim ZNAKOVIMA, dobro se PRIPAZITE

Ipak, u junu ćete biti hladnije glave i mnogo ćete racionalnije razmišljati

Objavljeno:

Danas, 23. juna Venera prelazi u sazvežđe Blizanaca i tu ostajte sve do 17. jula.

OVAN

Osoba iz vaše šire porodice pokušaće da uspostavi prekinutu komunikaciju sa vama, pa otvorite srce i zaigrajte Venerin ples komunikacije. Sredinom meseca pojaviće se osoba iz vaše emotivne prošlosti. Zvezde vam donose iskušenje. Ulaskom u paralelnu vezu možete ući u rizik. Ipak, u junu ćete biti hladnije glave i mnogo ćete racionalnije razmišljati. Izvadićete Amorove strelice iz srca i okrenućete se sigurnosti i stalnom partneru.

1 / 7 Foto: Profimedia

BIK

Dugo već razmišljate o prošlosti, pa kao da ste je prizvali u sadašnjost. Prosto, uželeli ste se zanosa i strasti. Da biste zaista i uživali u tome, potrebno je da promenite način komunikacije sa partnerom. Tokom meseca iznenadiće vas neočekivan susret sa osobom iz prošlosti. Ako ste slobodni, direktno u krilo upada vam stara ljubavna priča. Vodite računa šta radite, da se kasnije ne biste kajali.

BLIZANCI

Vama će bukvalno da svane. Konačno ćete moći da rešite sve probleme i da uživate u životu punim plućima. Naročito ako ste u braku. Ako ste sami, početkom jula upoznaćete osobu sa kojom ćete moći da ostvarite ozbiljnu vezu.

Horoskop
foto: Profimedia

RAK

Zauzimate novi pravac i ređate prioritete.Veoma ste inspirisani da poboljšate emotivne, ali i poslovne odnose, bilo da su vezani za prošlost ili sadašnjost. Vi ste već u maju odlučili da sve počnete iz nove startne pozicije. Niko neće uspeti da vas spreči u poboljšanju emotivnog i poslovnog života. Zato u ovom periodu preuzmite glavnu ulogu koju vam je univerzum dodelio.

LAV

Dugo razmišljate kako i šta dalje. Međutim, Venera i Merkur u Blizancima daruje mogućnost da otvoreno i iskreno porazgovorate sa sobom. Potrebno je da se rešite briga i strahova koji su vas okupirali i da iskoristite ovo leto za opuštanje. Venera u Blizancima daruje vam vreme u kojem je došao red na vas. Nećete vi prestati da brinete o drugima, ali ćete malo slobodnog vremena posvetiti sebi i svojim ličnim zadovoljstvima.

1 / 4 Foto: Profimedia

DEVICA

Vi ste se već promenili, a Venera vam donosi nove ljude u život. Ovo je period u kome ćete možda da prekinete neka prijateljstva, ali i da stvorite nova. Pred vama je ipak lepršav period u kojem nikada nećete biti sami. Predstoji vam puno druženja sa prijateljima i veoma konkretnih mogućnosti za poboljšanje emotivnih odnosa. Nije nemoguće da uđete u paralelnu vezu koja vam može uzdrmati brak. Potrebno je da poslušate svoje srce jer ćete sigurno biti u ozbiljnoj dilemi.

VAGA

Napokon možete da pokažete svoju radost i ushićenje. Ako niste u dugoj vezi ili braku, možete da očekujete ulazak u vezu sa osobom iz daleke prošlosti. Mnogi od vas bi mogli da se odluče za zajednički život već u septembru. Izabraćete partnera koji se razlikuje od svih do sada. Čekali ste ovaj trenutak da se opustite, a Venera u Blizancima vam donosi lakoću promena, na koje ipak niste navikli.

Horoskop
foto: Profimedia

ŠKORPIJA

Kod vas će u ovom periodu biti naglašena pitanja seksualnosti, privlačnosti i zasićenja. Možda ćete biti i u dilemi oko odabira partnera. Moguće je da vam srce i um neće raditi usaglašeno. Da ne biste bili u problemima, ipak poslušajte svoju intuiciju, koja je nepogrešiva. Ako ste u braku ili dugoj vezi, ovo leto je veoma inspirativno za osveženje partnerskih odnosa.

STRELAC

Venera i Mekrur u Blizancima donosi vam klasično pozorište u kući. Nećete uvek baš vi imati glavnu ulogu, jer će se glavni akteri smenjivati tokom ovog perioda. Međutim, ovo je period u kome igrate partnersku predstavu, i to jedan na jedan. Imate veliku mogućnost da rasterećeno i drugarski uživate u letnjim mesecima koji su pred vama i da ujedno ojačate svoju vezu. Ako ste slobodni, moguće je da će se iz jednog površnog poznanstva roditi ozbiljna veza.

Horoskop
foto: Profimedia

JARAC

Ovo je pravo vreme da nadogradite postojeće veze, kako biste mogli da trasirate put u zajednički život. Ako ste u braku ili dugoj vezi, potrebno je da proleće iskoristite za promenu nabolje. Osvežite svoj brak povremenim izletima u prirodu. To će doneti radost u partnerski život.

VODOLIJA

Bićete veoma harizmatični i kao magnet ćete privlačiti osobe suprotnog pola. Uživaćete u društvu zabavnih i zanimljivih ljudi. Ovaj tranzit vam pomaže da se lakše povežete sa porodicom i bliskim prijateljima. Iako ste možda zadovoljni svojim kućnim ambijentom, nećete mnogo vremena provoditi u kući.

Horoskop
foto: Profimedia

RIBE

Spremite se za letnje ljubavne priče. Leto je period u kome vladate harizmom posebno ste privlačni suprotnom polu. Nikakav problem nećete imati da budete okruženi zabavnim i zanimljivim ljudima. Pred vama je period prepun događaja i to će vam jako prijati. Romantika i vaš krativni duh obeležavaju dane ispred vas.

(Espreso / Najžena)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.