19. JULA DO 4. AVGUSTA MERKUR ĆE BITI U LAVU: Ovi ZNAKOVI će imati NAJVIŠE SREĆE
Planeta, Foto: Profimedia

ASTROLOGIJA

19. JULA DO 4. AVGUSTA MERKUR ĆE BITI U LAVU: Ovi ZNAKOVI će imati NAJVIŠE SREĆE

Fokus će biti na cilju - što se on bude činio nedostižnijim, to bolje, posebno za one pripadnike Zodijaka koji su navikli da vredno rade

Objavljeno: 20:29h

Od 19. jula do 4. avgusta planeta Merkur boraviće u vatrenom znaku Lava.

Astrolozi najavljuju da je period pred nama izuzetno povoljan kada je reč o samopouzdanju. Ukoliko ste do sada sumnjali u sebe i svoje sposobnosti, povlačili se “u drugi plan” i verovali da su svi drugi bolji od vas, sada će se to promeniti.

Tranzit Merkura kroz teatralni znak Lava sve pripadnike Zodijaka inspirisaće da pogledaju rezultate koje su napravili i da spoznaju gde im je mesto u poslovnom okruženju, a mnogi će početi da razmišljaju bilo o promeni firme, bilo o ulasku u privatni posao.

1 / 9 Foto: Profimedia

Fokus će biti na cilju - što se on bude činio nedostižnijim, to bolje, posebno za one pripadnike Zodijaka koji su navikli da vredno rade.

Ovnovima, Lavovima, Jarčevima, Škorpijama i Strelčevima energije neće manjkati, pa će postizati značajne rezultate s lakoćom, dok će ostali pripadnici Zodijaka morati malo više da se potrude, ali ni njima uspeh neće izmaći.

Horoskop
foto: Profimedia

Ovo je idealan period za osobe koje se bave pisanjem ili nekim drugim kreativnim zanimanjem, kao i onima koji će u ovom periodu pregovarati - bilo da je reč o povišici, promeni radnog mesta, popravljanju odnosa sa partnerom, decom i/ili roditeljima.

Takođe, izvanredan je period i za započinjanje nečeg novog, bilo da je reč o poslu, ljubavnoj vezi, uvođenju novih navika ili usvajanju novih znanja.

Horoskop
foto: Profimedia

Krajem tranzita, od početka avgusta, postoji rizik da informacije koje budu pristizale olako prihvatimo, ali i da olako dajemo obećanja, ne razmišljajući o tome koliko bi “bele laži” mogle da povrede ljude oko nas. Zato, povedite računa šta obećavate, ali i šta vam drugi ljudi obećavaju - ne uzimajte sve “zdravo za gotovo”.

(Espreso / Telegraf)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.