UMRLA RUSLANA, JAVLJENE STRAVIČNE VESTI!
Glumica, Foto: Printscreen/Youtube/ ЖВЛ

crne infomacije

UMRLA RUSLANA, JAVLJENE STRAVIČNE VESTI!

Mnogi će pamtiti njene velike uloge

Objavljeno: 08:54h

Još jedna poznata glumica je napustila ovaj svet.

Porodica, kolege i prijatelji se opraštaju od nje.

Mnogi će pamtiti njene velike uloge.

1 / 4 Foto: Printscreen/Youtube/ ЖВЛ

Čuvena ukrajinska TV voditeljka i glumica Ruslana Pisanka umrla je u 56. godini života.

„Ruslana Pisanka, TV voditeljka kanala 1+1, glumica, naša koleginica, preminula je ove noći. Imala je svoju borbu, svoj rat za život. Dijagnostikovana joj je dijagnostikovana teška bolest.Sa tim se izborila. Nikome nije želela da kaže koliko joj je teško. Naprotiv, kada smo je kontaktirali uvek je komunicirala sa nadom u budućnost, sa neverovatnom vedrinom“, primetile su Pisankine kolege.

Novinari su takođe izvestili da Ruslana Pisanka nije stigla da završi svoj glumački rad u filmskom romanu Natalije Vorožbit „Demoni“, koji je trebalo da bude objavljen 2022.

Glumica
foto: Printscreen/Youtube/ ЖВЛ

Ruslana je diplomu „televizijskog reditelja“ stekla na odseku za režiju Kijevskog državnog instituta za kulturu 1995. godine.

Učestvovala je u velikom broju poznatih filmova i bila je angažovana je kao TV voditeljka na mnogim nacionalnim kanalima.

Učestvovala je u TV produkciji „Ženski klub”. Od 2012. godine udata je za biznismena Igora Isakova.

Pisanka nije imala dece.

Glumica
foto: Printscreen/Youtube/ ЖВЛ

Pisanka je bila dete sovjetskog direktora fotografije. Počela je da glumi kao sporedna glumica, ali je odmah postala slavna zbog svog karakterističnog izgleda.

Karijera glumice trajala je više od dve decenije. Bila je 1994. godine upletena u industriju zabave sve do svoje smrti ove godine.

Glumica
foto: Printscreen/Youtube/ ЖВЛ

Postala je voditeljka vremenske prognoze nakon čega je postala poznata. Učesnik projekata „Ples sa zvezdama“, „Poslovna romansa“, „Zvezda+zvezda“, „Odmereno i srećno“, „Vreme Ruslane Pisanke“, „Tvoj dan“.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.