INDIJSKI HOROSKOP PREDVIĐA VELIKO BOGATSTVO ZA OVA 3 ZNAKA: Plivaće u PARAMA
Novac, Foto: Profimedia

ASTRO

INDIJSKI HOROSKOP PREDVIĐA VELIKO BOGATSTVO ZA OVA 3 ZNAKA: Plivaće u PARAMA

Neki možda već i jesu, dok će neki sačekati kraj godine

Objavljeno:

Ako nije do sada, uskoro stiže ogromna sreća.

Iako smo već na polovini godine, po astrolozima, ovim horoskopskim znakovima je suđeno da 2022. godine ostvare sve svoje snove. Neki možda već i jesu, dok će neki sačekati kraj godine.

1 / 4 Foto: Profimedia

Bik

Bik će i ove godine briljirati na polju karijere, ne samo da će zadržati dobru poziciju, već ga očekuje procvat. Osim toga, sasvim iznenada će mu se pojaviti nekoliko dodatnih izvora prihoda. U proleće 2022. godine, prema indijskom horoskopu, Bik je bio u prilici da se zaista obogati, a preporuka astrologa je da ne brza sa troškarenjem, već da novac ostavi sa strane.

Evri, Evro, Euro, Novac
foto: Profimedia

Ovan

Nova godina Ovnovima donosi veliki uspeh na polju posla. Ako ste pripadnik ovog horoskopskog znaka moraćete dobro da zapnete, ali vaš trud će se višestruko isplatiti. Na proleće 2022. već ste ubirali plodove svog napornog rada, a zvezde kažu da vas očekuju i veliki dobici.

Novac, Dinari, Pare
foto: Profimedia

Lav

Fnansijska situacija će se drastično popraviti za pripadnike ovog horoskopskog znaka. Ovo će rezultirati napredovanjem na , a samim tim i pozamašnom povišicom. Novac bi bilo najbolje da ulože u neki manji projekat koji će se pokazati kao veoma unosan.

(Espreso / Najžena)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.