![OVO JE ORIGINALNI RECEPT ZA PILAV NA STARINSKI NAČIN: Naše BAKE obavezno dodaju OVO POVRĆE, ZAPIŠITE ODMAH (VIDEO)](/data/images/2022/07/14/12/1216765_pilavv_ls.jpg)
njam njam
OVO JE ORIGINALNI RECEPT ZA PILAV NA STARINSKI NAČIN: Naše BAKE obavezno dodaju OVO POVRĆE, ZAPIŠITE ODMAH (VIDEO)
Dodajte meso, a možete i cele batake, pa zapecite u rerni na 20 minuta na temperaturi od 200 stepeni
Pilav sa piletinom, na starinski način.
Potrebno je:
pola celera
2 glavice crnog luka
![Pilav](/data/images/2022/07/14/12/1216769_povrce1_ff.jpg?ver=1657793785)
3 čena belog luka
300 grama pirinča
Voda.
![Pilav](/data/images/2022/07/14/12/1216767_povrce_ff.jpg?ver=1657793789)
So, biber, suvi začin.
Priprema:
U vodu stavite meso da se kuva. Dodajte glavicu zapečenog crnog luka. Kuvajte dok se meso ne skuva sasvim, tako da ga možete odvojiti od kostiju.
![Pilav](/data/images/2022/07/14/12/1216763_pikav_ff.jpg?ver=1657793794)
U manjem tiganju prodinstajte crni luk, zatim mu dodajte rendanu šargarepu, rendan celer, malo belog luka i pirinač. Dodajte vodu od kuvanja mesa. Začine, dodajte pa izmešajte. Dodajte meso, a možete i cele batake, pa zapecite u rerni na 20 minuta na temperaturi od 200 stepeni.
(Espreso / Receptoor.com)
Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!