OVO JE ORIGINALNI RECEPT ZA PILAV NA STARINSKI NAČIN: Naše BAKE obavezno dodaju OVO POVRĆE, ZAPIŠITE ODMAH (VIDEO)
Pilav, Foto: Printscreen/Youtube/Uradi Sama- Ideje za kreativce

njam njam

OVO JE ORIGINALNI RECEPT ZA PILAV NA STARINSKI NAČIN: Naše BAKE obavezno dodaju OVO POVRĆE, ZAPIŠITE ODMAH (VIDEO)

Dodajte meso, a možete i cele batake, pa zapecite u rerni na 20 minuta na temperaturi od 200 stepeni

Objavljeno:

Pilav sa piletinom, na starinski način.

Potrebno je:

2 veća pileća bataka;

1 / 5 Foto: Printscreen/Youtube/Uradi Sama- Ideje za kreativce

2 šargarepe

pola celera

2 glavice crnog luka

Pilav
foto: Printscreen/Youtube/Uradi Sama- Ideje za kreativce

3 čena belog luka

300 grama pirinča

Voda.

Pilav
foto: Printscreen/Youtube/Uradi Sama- Ideje za kreativce

So, biber, suvi začin.

Priprema:

U vodu stavite meso da se kuva. Dodajte glavicu zapečenog crnog luka. Kuvajte dok se meso ne skuva sasvim, tako da ga možete odvojiti od kostiju.

Pilav
foto: Printscreen/Youtube/Uradi Sama- Ideje za kreativce

U manjem tiganju prodinstajte crni luk, zatim mu dodajte rendanu šargarepu, rendan celer, malo belog luka i pirinač. Dodajte vodu od kuvanja mesa. Začine, dodajte pa izmešajte. Dodajte meso, a možete i cele batake, pa zapecite u rerni na 20 minuta na temperaturi od 200 stepeni.

(Espreso / Receptoor.com)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.