VEČERAS U 20.39 PUN MESEĆ ĆE BITI U JARCU: Ova 3 ZNAKA moraju da se PRIPREME na UDAR
Pun Mesec, Foto: Profimedia

ASTRO

VEČERAS U 20.39 PUN MESEĆ ĆE BITI U JARCU: Ova 3 ZNAKA moraju da se PRIPREME na UDAR

Između stabilnog Saturna koji nas uči disciplini i sanjivog Neptuna koji razbija naše iluzije, čini se da su nam letnje retrogradnosti vrlo teško pale

Objavljeno:

Pun Mesec u Jarcu očekuje nas danas u 20:39 časova, a imaće snažan uticaj na sve horoskopske znakove.

Između stabilnog Saturna koji nas uči disciplini i sanjivog Neptuna koji razbija naše iluzije, čini se da su nam letnje retrogradnosti vrlo teško pale.Tome se pridružuje i pun Mesec u Jarcu koji će obasjati nebo 13. jula, a znakovi na koje bude najjače uticao, preživeće promene na polju karijere i javnog života.

1 / 9 Foto: Profimedia

Rak

Sledi intenzivan period u vašim intimnim vezama kada pun Mesec potrese vašu šestu kuću partnerstva, Rakovi. Naučili ste da začinite stvari u svojoj rutini, a ne da se povučete u svoju ljusku, ali ova lunacija nudi priliku da razmotrite kako da unesete stabilnost u svoje privatne odnose. Važno je više nego ikada pre da pomirite osećanja i dela, i budete u skladu sa sobom, piše elle.rs.

Horoskop
foto: Profimedia

Jarac

Ne samo da julski pun Mesec u vašem znaku, već se i vaš planetarni vladar, Saturn, vraća u vaš znak. To znači da ćete biti skloni da rabujete starim navikama i konvencijama, što može da vas odvede na pogrešan put, te je dobro da se pripremite unapred da razmišljate izvan svoje zone komfora. Osećaćete posebno osetljivo i emotivno na svom putu preispitivanja, ali će rezultat biti neverovatna transformacija.

Horoskop
foto: Profimedia

Vodolija

Julski pun Mesec izazvaće da se osećate posebno izolovano dok se fokusirate na važne poslovne projekte. Radi se o tome kako vaš privatni život utiče na vaš rad - ukoliko on uopšte postoji. Izađite iz senke, sredite svoj privatni život i vratite svoju reputaciju - sad je pravo vreme jer je Saturn prolazi kroz vaš znak. Takođe, zbog Mesečeve veze sa Plutonom može doći do strukturnih promena u vašoj podsvesti.

(Espreso / Elle.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.