13. JULA ĆE SE NA NEBU DESITI NEOČEKIVANI FENOMEN: Ova 3 znaka ĆE BITI pogođena NA NAJTEŽI NAČIN
Pun Mesec, Foto: Profimedia

ASTRO

13. JULA ĆE SE NA NEBU DESITI NEOČEKIVANI FENOMEN: Ova 3 znaka ĆE BITI pogođena NA NAJTEŽI NAČIN

Tom prilikom udaljenost između njih će iznositi 357.264 km

Objavljeno:

I dok mnogi znaci neće ni osetiti ovaj fenomen, ova tri znaka mogu da očekuju neočekivano.

Naučnici najavljuju da će Mesec u sredu 13. jula biti najbliži planeti Zemlji u celoj 2022. godini. Tom prilikom udaljenost između njih će iznositi 357.264 km. Dok će svega 9 sati i 38 minuta kasnije, on biti pun.

I dok većina znakova neće ni osetiti energiju punog meseca, ova tri znaka nisu te sreće.

1 / 9 Foto: Profimedia

RAK

Sledi intenzivan period u vašim intimnim vezama kada pun Mesec potrese vašu šestu kuću partnerstva, Rakovi. Naučili ste da začinite stvari u svojoj rutini, a ne da se povučete u svoju ljusku, ali ova lunacija nudi priliku da razmotrite kako da unesete stabilnost u svoje privatne odnose. Važno je više nego ikada pre da pomirite osećanja i dela, i budete u skladu sa sobom.

Horoskop
foto: Profimedia

JARAC

Ne samo da je julski pun Mesec u vašem znaku, već se i vaš planetarni vladar, Saturn, vraća u vaš znak. To znači da ćete biti skloni da robujete starim navikama i konvencijama, što može da vas odvede na pogrešan put, te je dobro da se pripremite unapred da razmišljate izvan svoje zone komfora. Osećaćete se posebno osetljivo i emotivno na svom putu preispitivanja, ali će rezultat biti neverovatna transformacija.

horoskop
foto: Profimedia

VODOLIJA

Julski pun Mesec izazvaće da se osećate posebno izolovano dok se fokusirante na važne poslovne projekte. Radi se o tome kako vaš privatni život utiče na vaš rad - ukoliko on uopšte postoji. Izađite iz senke, sredite svoj privatni život i vratite svoju reputaciju - sad je pravo vreme jer je Saturn prolazi kroz vaš znak. Takođe, zbog Mesečeve veze sa Plutonom može doći do strukturnih promena u vašoj podsvesti.

(Espreso / Elle)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.