EVO KOLIKO GODINA IMA DRAŠKO STANIVUKOVIĆ! Pa da li je realno?!
Foto: Printskrin/RTS

au

EVO KOLIKO GODINA IMA DRAŠKO STANIVUKOVIĆ! Pa da li je realno?!

U rodnom gradu je završio Osnovnu školu „Aleksa Šantić” i Gimnaziju. Student je banjalučkog Ekonomskog fakulteta i bavi se politikom od 18. godine

Objavljeno:

Draško Stanivuković srpski je političar. Sadašnji je gradonačelnik Banje Luke i funkcioner Partije demokratskog progresa (PDP). Bivši je narodni poslanik u Narodnoj skupštini Republike Srpske i odbornik u Skupštini grada Banja Luka.

U rodnom gradu je završio Osnovnu školu „Aleksa Šantić” i Gimnaziju. Student je banjalučkog Ekonomskog fakulteta i bavi se politikom od 18. godine.

Najmlađi je izabrani poslanik u Narodnoj skupštini Republike Srpske. Na opštim izborima 2018. dobio je pojedinačno najveći broj glasova od svih kandidata za narodne poslanike.[2] Na lokalnim izborima 2020. u Banjoj Luci kao kandidat koalicionih partija PDP i SDS izabran je za gradonačelnika pobijedivši Igora Radojičića, kandidata ispred SNSD-a.

Podsetimo, na sinoćnjem koncertu Momčila Bajagića Bajage na Kastelu desio se incident. Nepoznata devojka ošamarila je gradonačelnika Banje Luke Draška Stanivukovića, javio je portal mojabanjaluka.net.

Stanivuković je za ovaj portal potvrdio da ga je devojka ošamarila.

„Ne poznajem devojku, a ni razloge za to. Obezbeđenje je reagovalo“, rekao je Stanivuković.

Kako piše Banjaluka.net, brzo je reagovalo Stanivukovićevo obezbeđenje i zaustavilo devojku, te je predalo policiji. Tom prilikom se opirala i vređala i policajce i pripadnike obezbeđenja, prenosi Klix.ba.

Nakon određenog perioda u policijskom automobilu, ona je odvezena, po svemu sudeći, u policijsku stanicu.

Informaciju o incidentu za Banjaluka.net potvrdio je i šef Stanivukovićevog obezbeđenja.

Draško (Dragan) Stanivuković je rođen 21. maja 1993. godine u Banjoj Luci i ima 29 godina.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.