SRBI, OVAJ DORUČAK TREBA DA POČNETE DA JEDETE: Jaja i slaninu na OVAJ NAČIN niste PRAVILI, puno je PROTEINA! RECEPT
Obrok, Foto: Printscreen/Youtube/Home kitchen with Danny

PREUKUSNO

SRBI, OVAJ DORUČAK TREBA DA POČNETE DA JEDETE: Jaja i slaninu na OVAJ NAČIN niste PRAVILI, puno je PROTEINA! RECEPT

Ovo jelo možete služiti u bilo koje doba dana jer je zasitno i ima dosta hranljivih sastojaka

Objavljeno:

Evo predloga kako da iskoristite kuvana jaja i napravite super obrok.

Isprobajte ukusan obrok sa kuvanim jajima koji će i oni koji nisu ljubitelji jaja na taj način, zavoleti. Ovo jelo možete služiti u bilo koje doba dana jer je zasitno i ima dosta hranljivih sastojaka.

Pogledajte i kako da očistite tiganj nakon pripreme.

Sastojci:

1 / 4 Foto: Printscreen/Youtube/Home kitchen with Danny

4 kuvana jajeta

400 g šampinjona

400 g slanine

1 paprika

2 manja crna luka

Obrok sa jajima
foto: Printscreen/Youtube/Home kitchen with Danny

3 čena belog luka

2 paradajza

150 ml pavlake za kuvanje

2 jajeta

sir

Obrok sa jajima
foto: Printscreen/Youtube/Home kitchen with Danny

maslinovo ulje

so, biber, crvena slatka paprika, origano, vlašac, peršun

Priprema:

Obrok sa jajima
foto: Printscreen/Youtube/Home kitchen with Danny

Skuvati 4 jajeta. Luk isecite na krupnije komade, propržite ga na malo maslinovog ulja zajedno sa paprikom, belim lukom i slaninom 5 minuta na umerenoj vatri. Posolite. Dodajte pečurke, kuvajte 10 minuta na laganoj vatri. Umutiti 2 jajeta sa pavlakom, preliti povrće sa pečurkama i slaninom. Ređati paradajz, iseći na krugove, na svaki krug paradajza staviti kuvana jaja, isečena na pola. Pospite paprikom, origanom i rendanim sirom. Pokrijte tiganj poklopcem i ostavite 6 minuta na niskoj temperaturi. Kada je jelo sa jajima gotovo, pospite vlašcem i peršunom.

(Espreso / Stvar ukusa)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
Inicijalizacija u toku...
counterImg

Espreso.co.rs


Adria media