EVO KO JE BRANKO CVEJIĆ! Bori se za život, a JAVNOST OVO NE ZNA
Branko, Foto: Printscreen Youtube

otkrivamo

EVO KO JE BRANKO CVEJIĆ! Bori se za život, a JAVNOST OVO NE ZNA

Popularnost je stekao ulogom Baneta Bumbara u televizijskoj seriji Grlom u jagode

Objavljeno: 14:53h

Branko Cvejić je diplomirao glumu na Fakultetu dramskih umetnosti u Beogradu 1969. godine i od tada je stalni član Jugoslovenskog dramskog pozorišta. Osim što je igrao bio je i upravnik Jugoslovenskog dramskog pozorišta u periodu od 2002 do 2011. godine. Kao gost je igrao u Pozorištu Atelje 212 i Zvezdara teatru.

Popularnost je stekao ulogom Baneta Bumbara u televizijskoj seriji Grlom u jagode.

Njegov otac bio je operski pevač i profesor Muzičke škole „Stanković” Žarko Cvejić (1907—1994).Legendarni glumac Branko Cvejić trenutno se nalazi u bolnici i lekari se bore za njegov život.Naime, glumcu je, kako saznaje Republika.rs, pozlilo pre sedam dana tokom probe u JDP-u. Cvejić se nalazi u Kliničkom centru Srbije i doktori se navodno bore za njegov život nakon komplikacija sa debelim crevom i vodom u plućima.

Nezvanična informacija koja je dobijena iz bolnice jeste da je Branko trenutno stabilno, ali je opšta situacija teška. Nalazi se na kiseoniku, a po svemu sudeći izgleda da je u pitanju malignitet pošto mu se i pluća pune tečnošću nakon operacije.

1 / 6 Foto: Print Screen Youtube/rts

Kako dalje navodi pomenuti portal, Cvejić još od ranije ima problem sa plućima, odnosno sa srcem, a kolege su zabrinute da li će uspeti da se izbori.

Podsetimo, glumac je pre tri godine imao je zdravstvenih problema, o čemu je i javno progovorio.

- Idem redovno na kontrole, naravno. Imao sam stvarno sjajne lekare, izvanredne. Znate, čim se radi o nečemu oko srca to je dosta komplikovano. Sada sam odlično, hvala na pitanju - rekao je tom prilikom za medije, ne iznoseći više detalja, dok je poznato da mu je ugrađen bajpas posle operacije na srcu

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.