ŠEŠELJ OVU ŽENU NIKADA NIJE PREVARIO: Napravio joj je 3 SINA!
Šešelj, Foto: Printscreen/RTV Pink

otkriveno

ŠEŠELJ OVU ŽENU NIKADA NIJE PREVARIO: Napravio joj je 3 SINA!

Do Šešeljevog odlaska u Hag 2003, Jadranka je bila poznata samo kao žena iza Šešeljevog ramena, nečujna i skoro nevidljiva. Nakon njegovog odlaska, progovorila je i o njemu i o njihovom braku

Objavljeno: 14:23h

Jadranka Šešelj rođena je 1960. godine u Podujevu, u porodici Pavlović. Majka Olivera bila je domaćica, a otac Vučina medicinski radnik. Do Jadrankinog polaska u školu Pavlovići su živeli u Prištini, a zatim su se preselili u Beograd. Završila je gimnaziju i Višu pedagošku školu, ali nikada nije radila u prosveti – dvanaest godina radila je kao službenica u "Minelu", a posle se posvetila porodici.

Do Šešeljevog odlaska u Hag 2003, Jadranka je bila poznata samo kao žena iza Šešeljevog ramena, nečujna i skoro nevidljiva. Nakon njegovog odlaska, progovorila je i o njemu i o njihovom braku.

Sa Vojislavom Šešeljom srela se slučajno, na beogradskom Sajmu knjiga. "Znala sam ko je, ali me politika i političari nisu zanimali. Možda ću sada zvučati prepotentno, ali potrudio se da ne ostane na jednom susretu, a ja sam prilikom novog viđenja shvatila da je duhovit i šarmantan i da našim viđenjima neće biti kraja." Venčali su se kada joj je bilo 32 godine. Imaju sinove Aleksandra, Mihaila i Vladimira.

1 / 8 Foto: Dado Đilas

Voja joj je pre baaka obećao da neće dugo ostati u političkom životu, jer namerava da se posveti profesuri na univerzitetu.

Nikada nije viđana na koktelima i zvaničnim prijemima. Od političara, kontaktira samo sa radikalima i gradonačelnikom Jagodine Draganom Markovićem Palmom.

Jednom prilikom je rekla: "Radim sve što rade i druge žene ovog sveta. Moj muž nije gurman i više voli da kvalitetno provedemo zajedničke trenutke nego da ja kuvam."

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.