SRBI, DA LI STE PROBALI SLANI KOH? Svi smo jeli SLATKI, ali kad vidite šta ide u ovaj drugi, ODUŠEVIĆETE SE! RECEPT
Koh, Foto: Printscreen/Youtube/Jecine kulinarije

morate probati!

SRBI, DA LI STE PROBALI SLANI KOH? Svi smo jeli SLATKI, ali kad vidite šta ide u ovaj drugi, ODUŠEVIĆETE SE! RECEPT

Sačekajte da se koh malo ohladi, pa ga isecite i služite sa jogurtom ili kiselom mlekom

Objavljeno:

Slani koh po ovom jednostavnom receptu pravi se od sastojaka koje već imate kod kuće.

Koh preliven mlekom jedna je od omiljenih poslastica koju spremamo kad dođe leto. Ali, ni recept za slanu varijantu koha neće vas razočarati - naprotiv.

Pored toga što ćete ga brzo pripremiti, ostavlja prostora da se igrate ukusima, pa u slani koh možete da dodate seckanu šunku, rendani kačkavalj ili seckano sezonsko povrće.

Sastojci:

9 kašika griza, 2 kašike brašna, 3 jajeta, 200 ml mleka, 200 g sira, 1 kesica praška za pecivo, pola kašičice soli.

Koh
foto: Printscreen/Youtube/Jecine kulinarije

Priprema:

Jaja umutite mikserom (bez odvajanja belanaca od žumanaca), dodajte im brašno, griz, prašak za pecivo, mleko i so, pa sve dobro umutite varjačom. Na kraju umešajte izmrvljeni sir. Tepsiju podmažite uljem ili maslacem, pospite brašnom, pa ulijte smesu za koh i pecite na 180 stepeni dok se koh ne odvoji od ivica posude.

Sačekajte da se koh malo ohladi, pa ga isecite i služite sa jogurtom ili kiselom mlekom.

(Espreso / Pink)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.