KRALJICA PONOVO ZAJAHALA: Ovaj put je CRNI u pitanju (FOTO)
Kraljica Elizabeta Druga, Foto: EPA/FACUNDO ARRIZABALAGA

alal vera

KRALJICA PONOVO ZAJAHALA: Ovaj put je CRNI u pitanju (FOTO)

Kraljica Elizabeta II (96) odlučila je da ne posluša savete lekare koji su joj pre nekoliko meseci rekli da prestane da jaše, tako da je u Vindzoru uslikana na konju

Objavljeno:

Kraljica Elizabeta je zbog zdravstvenih problema bila odsutna na mnogim događajima, a javnost je imala priliku da je vidi kako hoda sa štapom.

Međutim, kada se ove nedelje u Vindzoru pojavila bez štapa, mnogi su naslutili da se njeno zdravtveno stanje popravilo.

Izvor je za "The Sun" rekao kako je kraljici nedostajalo jahanje poslednjih devet meseci, pa je uživala što je ponovo na konju.

- Nakon svih briga za njeno zdravlje, dobar je znak ponovno je videti kako jaše. Prilično je izvanredno to raditi s 96 godina - rekao je izvor.

Kraljica je aktivna jahačica još od 1929. godine. Kada je imala 3 godine dobila je ponija, a takođe je tokom čitavog života uzgajala trkačke konje.

Plan je da kraljica ode i na svoje godišnje putovanje u Škotsku za Holyrood Week, ali kako su rekli iz Bakingamske palate, ta odluka će biti donešena kasnije.

Podsetimo, svoju dugovečnost i dobar izgleda kraljica Elizabeta duguje zdravstvenim navikama.

Kraljičin lični kuvar Daren Mekgrejdi, otkrio je u svojoj knjizi " Eating Royally: Recipes and Remembrances from a Palace Kitchen" koje su njene navike u ishrani.

Mekgrejdi navodi da ono što kraljica Elizabeta jede svaki dan nije se promenilo poslednjih 60 godina.

(Espreso/Informer)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.