OVE ČETIRI NAVIKE SU TAJNA KRALJIČINE DUGOVEČNOSTI: Jedna od njih uključuje ALKOHOL
Kraljica Elizabeta, Foto: Profimedia

još malo stotka

OVE ČETIRI NAVIKE SU TAJNA KRALJIČINE DUGOVEČNOSTI: Jedna od njih uključuje ALKOHOL

Ona ove navike navodno praktikuje svaki dan

Objavljeno:

Sa 96 godina, kraljica Elizabeta je imala dužu vladavinu od bilo kog britanskog monarha koji je prethodio njoj. Dok su pristup vrhunskoj medicinskoj nezi, obožavano stanovništvo i armija simpatičnih korgija koji bi je održavali aktivnom možda doprineli kraljičinoj neverovatnoj dugovečnosti, kraljevski insajderi kažu da postoji još jedna tajna njenog zdravog i dugog života : navika koju ima do četiri puta dnevno.

Ona navodno pije četiri koktela dnevno

U svojoj knjizi Živela kraljica, autor Brajan Kozlovski tvrdi da kraljica „obično pije četiri jaka koktela dnevno — počevši neposredno pre ručka“. „Tokom njene vladavine, alkohol je uvek služio u funkciji brzog oslobađanja od stresa — doze tečne dekompresije tokom napornih dana“, dodaje Kozlovski.

Ona ide u dnevne šetnje

Prema kraljičinoj biografkinji, Ingrid Sjuard , autorki Kraljičinog govora, moj muž i ja, i princa Filipa, kraljica Elizabeta „veruje u razumne vežbe “. Sjuard kaže da je kraljičin omiljeni oblik vežbanja svakodnevna šetnja sa svojim voljenim korgijima.

1 / 4 Foto: Profimedia

Ona jaše konje

Korgiji nisu jedine životinje koje kraljica voli, kažu upućeni. Ona je takođe strastveni jahač, a izveštaj u Veniti Feru iz 2020. sugeriše da kraljica jaše gotovo svakodnevno „Ona jaše svaki dan i maksimalno koristi ovo vreme“, rekao je za publikaciju insajder iz palate.

Ona se drži istih obroka svaki dan

Raznolikost je možda začin života, ali kada je u pitanju kraljičina dugovečnost, ponavljanje je ključno. Brajan Hoi , autor knjige "Kod kuće sa kraljicom" , kaže da ona obično jede kolačiće i pije crni čaj nakon buđenja, nakon čega sledi tost sa marmeladom, jogurt sa javorovim sirupom ili žitarice za doručak.

Prema rečima Darena Mekgredija, bivšeg kuvara kraljevske porodice, kraljica preferira ribu i povrće za ručak, čaj i kolače za užinu, a meso ili ribu, poput fazana, divljači ili lososa, za večeru.

( Espreso / Magazin Novosti )


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.