VLADAVINA RAKA SA SOBOM DONOSI VELIKE PROMENE: 1 znak će imati SREĆE na SVAKOM KORAKU, da li ste to BAŠ VI?
Horoskop, Foto: Profimedia

astro

VLADAVINA RAKA SA SOBOM DONOSI VELIKE PROMENE: 1 znak će imati SREĆE na SVAKOM KORAKU, da li ste to BAŠ VI?

U vreme vladavine znaka Raka bićete rastrzani između želje da date svoj maksimum na poslu i da dignete ruke od svega i mirno sačekate rasplet situacije, bez straha da ćete se “naći na ulici”

Objavljeno:

Posle sezone pričljivih i neuhvatljivih Blizanaca, stiglo nam je doba empatičnih, nežnih, osetljivih i harizmatičnih Rakova. Tranziti koji će vladati tokom sezone ovog znaka Zodijaka nekima će ići naruku, a neke će naterati da preispitaju prioritete i donesu krupne odluke.

OVAN

U vreme vladavine znaka Raka bićete rastrzani između želje da date svoj maksimum na poslu i da dignete ruke od svega i mirno sačekate rasplet situacije, bez straha da ćete se “naći na ulici”.

1 / 7 Foto: Profimedia

U ljubavi ćete poželeti da pobegnete, bilo da ste dugo u vezi ili braku, bilo da ste se tek upoznali sa nekim ko vam se dopada. Kontradiktorno ponašanje koje za vas nije karakteristično deluje vam primamljivo i izazovno u ovom periodu. Ali, ne zaboravite - gde god da se sklonite, nećete uspeti da ostanete sami sa svojim mislima.

BIK

Naporno ćete raditi i mnogo zarađivati, ali i mnogo trošiti. Pokušajte da obuzdate potrošačke želje, u suprotnom mogli biste da dočekate poslednju trećinu jula i početak sezone vatrenog Lava u dugovima.

Kad je o ljubavi reč, nazire se blago poboljšanje. Osoba iz prošlosti koja se vratila u vaš život obasipaće vas pažnjom, ali to vama kao da neće biti dovoljno. Slobodno recite šta želite, planete su na vašoj strani.

Horoskop
foto: Profimedia

BLIZANCI

Uspesi na poslovnom i emotivnom planu vratiće vam veru u ljude. Istina, moguće je da ćete na poslu donekle nailaziti na ljubomorne poglede, ali nemojte dozvoliti da vam to umanji radost zbog postignutih uspeha i dobijanja zasluženih nagrada i priznanja.

U ljubavi ćete konačno poželeti da se skrasite. Osoba zbog koje vam “gore obrazi” je neko sa kim biste zaista mogli da budete u vezi “na duge staze”.

RAK

Sunce u vašem znaku, kao i ulazak Venere u vaš znak 18. jula učiniće da narednih šest nedelja budu najbolje u vašem životu od početka godine. Na poslu ćete dati maksimum i dobiti zaslužena priznanja, a nije isključena ni povišica.

Kad je reč o ljubavi, ili ćete se iznova zaljubiti u starog partnera ili ćete “preko noći” izgubiti glavu za osobom koju ste nedavno upoznali i uploviti u novu vezu. U svakom slučaju, ovo je za vas izvanredan period.

LAV

U narednih mesec dana bićete željni nežnosti, pažnje i razumevanja, pa ćete donekle obuzdati vašu pravu prirodu i emitovati energiju kakvu želite da vam drugi poklone. Mnogi će biti iznenađeni takvim obrtom, tim pre što ste donedavno bili spremni da “rušite planine” i to ste otvoreno pokazivali.

U vreme vladavine Raka spoznaćete svoju drugu stranu i tada verovatno privući u život osobe od kakvih ste do sada bežali. Ovo je vreme revidiranja liste prioriteta, pa prionite na posao.

1 / 6 Foto: Profimedia

DEVICA

Na poslu ćete trpeti pritisak. Moraćete da donesete odluku da li pristajete na nove uslove rada ili ne. Zbog okolnosti u radnom okruženju bićete nervozni i svadljivi i u komunikaciji sa partnerom, prijateljima i članovima porodice.

Pokušajte da razdvojite bitno od nebitnog i da rešite problem tamo gde on zaista postoji.

VAGA

Vi ćete u vreme vladavine Raka konačno početi da uživate u plodovima svog rada, ali i u ljubavi. Ukoliko ste nezadovoljni poslom sada ćete ga lako promeniti, a ako ste nezadovoljni platom, sada lako možete da ispregovarate i da dobijete povišicu.

Vage koje nešto “žulja” na ljubavnom planu imaju priliku da otvoreno razgovaraju sa partnerom i pokušaju da reše problem ili da, pak, bez mnogo premišljanja raskinu vezu koja ih ne ispunjava i uđu u neku novu ljubavnu priču sa osobom koja im je odavno u mislima.

ŠKORPIJA

Raspored planeta u vreme vladavine Raka inspirisaće vas da se izborite za svoje želje na svim poljima, ali na donekle manipulativni način.

Odlično znate koliko vredite, ali čini se da vaši nadređeni i osoba koju volite nemaju baš najjasniju sliku o tome. Sada ćete dobiti podršku planeta da im to saopštite na mudar način i naterate ih da razmisle da li će uložiti više u vas ili će vas pustiti da odete.

Samopoštovanja vam neće manjkati.

STRELAC

Prštaćete od pozitivne energije, kreativnosti i želje da postignete velike rezultate u poslu. Ovo je vreme u kom možete da postignete lične rekorde ne samo u karijeri, već i na finansijskom planu.

Horoskop
foto: Profimedia

Strelčevi koji vole da rizikuju mogu da se okušaju i u igrama na sreću. Ukoliko ih tu zvezde ne budu “pogledale”, u ljubavi sigurno hoće. Novo poznanstvo “preko noći” može da preraste u ozbiljnu vezu.

JARAC

Spremni ste za “veliko spremanje života”. Sve ono što vas je do sada sputavalo da postignete uspehe na poslovnom planu ćete eliminisati, makar to značilo i prekid kontakta sa ljudima koje ste smatrali bliskim prijateljima.

Kad je o ljubavi reč, neki Jarčevi će patiti zbog bivše ljubavi, ali neće dozvoliti da to iko vidi. Pre će započeti vezu sa nekim ko im se ne dopada previše nego što će dopustiti da ih bivša ljubav “slomi” i iznova im nanese bol.

VODOLIJA

Ukoliko ste spremni da se menjate i da revidirate listu prioriteta u životu, ovo će biti odličan period da tako nešto sprovedete u delo bez mnogo muke i napora. Ako ste, pak, rešeni da živite po staroj matrici, i u vašem životu će sve ostati po starom, što je odlično ukoliko ste zadovoljni postojećim stanjem. Ali, ako niste, nemojte oklevati da prigrlite promene.

Horoskop
foto: Profimedia

Mlađe Vodolije imaće udvarače na svakom koraku, a starije će pokušati da pobegnu od osobe sa kojom su u komunikaciji poslednjih meseci, ali nisu spremne da naprave korak više ka početku emotivne priče.

RIBE

U vreme vladavine Raka imate priliku da razbistrite um i izgovorite ono što vam dugo leži na duši. Nemate više ni vremena ni strpljenja za ljude koji ne znaju šta hoće, a još manje za one koji vas “drže pod ledom”, posebno na poslovnom planu.

Emotivno, mnoge Ribe će se povući i čekati da “druga strana” napravi prvi korak, bilo da se radi o novoj simpatiji ili staroj ljubavi koja pokazuje želju za pomirenjem. Zauzetim Ribama sledi miran emotivni period.

(Espreso / Telegraf)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.