OVA 4 ZNAKA ĆE IMATI NAJVIŠE SREĆE U JUNU: Njima je SUNCE u BLIZANCIMA najviše NAKLONJENO
Ilustracija, Foto: Profimedia

vazdušni i vatreni

OVA 4 ZNAKA ĆE IMATI NAJVIŠE SREĆE U JUNU: Njima je SUNCE u BLIZANCIMA najviše NAKLONJENO

Astrolozi tvrde da će četiri horoskopska znaka posebno imati sreće u periodu vladavine Blizanaca

Objavljeno:

Sunce se razigrava u znaku Blizanaca, a tu će ostati sve do 21. juna kada prelazi u znak Raka, pa astrolozi tvrde da je ovo vreme procvata za pojedine znakove Zodijaka.

Pošto su Blizanci vazdušni znak, njihova vladavina donosi mnogo mogućnosti i za druga dva vazdušna znaka, ali i za jedan vatreni.

Astrolozi tvrde da će četiri horoskopska znaka posebno imati sreće u periodu vladavine Blizanaca.

1. Blizanci

Za njih je očekivano da im "cvetaju ruže" u ovom periodu, jer se Sunce nalazi baš u njihovom sazvežđu. Blizanci će zablistati punim sjajem. Njihov šarm će doći do izražaja i moći će da postignu sve što požele. Pažnja drugih osoba će biti usmerena na njih, pa je ovo vreme da to i iskoriste i hrabro iskorače sa novim idejama.

Ukoliko ste rođeni u ovom vazdušnom znaku, u narednom periodu svi će vas slušati sa pažnjom, ali i poslušati. Ovo je vreme kada je povoljno da krenete u nešto novo sami, jer vam raste samopouzdanje i bez straha možete da kažete sebi i drugima šta želite, i onda to i da uradite.

Sa retrogradnom Venerom u vašem horoskopskom znaku, stare neprežaljene ljubavi konačno će ostati po strani i započećete ljubavni život od nule, oslobodivši se tereta prošlosti.

1 / 8 Foto: Profimedia

2. Vaga

Tranzit Sunca kroz Blizance vas podseća da se posvetite svom unutrašnjem napretku. Želja za novim znanjima o drugim kulturama, verama i ljudima iz različitih zemalja može da vas pokrene na nove spoznaje. Možete da započnete novo školovanje ili da nastavite prekinuto. Možda ćete osetiti potrebu da nađete nov smisao u životu, nešto čemu ćete se posvetiti. Možete sa bračnim partnerom očekivati napredak u poslu ili novčani dobitak.

Ovo je pogodan period za putovanja i upoznavanje novih i drugačijih predela i kultura, pa planirajte odmor u kom ćete uživati. Sa puno žara i motivacije ćete iznositi svoje ideje, bez ustručavanja, a one će nailaziti na odobravanje okoline.

3. Strelac

Ovo je jedini vatreni, među vazdušnim znacima, koji će osetiti blagodeti Sunca u Blizancima.

Ovako aspektovano Sunce pokreće pitanja veza, braka i partnerstva sa drugim ljudima. Potrebno vam je da osetite da se prihvaćeni i mnogo vam više odgovara da osetite podršku i da je pružite, nego da radite sami.

Druženje i saradnja sa drugima vam je prioritet i oni će za vas biti dobri. Odlično se razumete, efikasni ste, imate strpljenje da saslušate, da pomognete, da sarađujete. Traženi ste i popularni, pa će vam se mnogi iz okruženja obraćati za savet i podršku, što vama neće padati teško.

Trudite se da balansirate i napravite ravnotežu u svom životu. Imaćete potrebu da radite na poboljšanju odnosa i komunikacije sa partnerom. Mnogi u ovom periodu odlučuju da poprave svoje odnose sa partnerom, a za slobodne ovo je pravo vreme da uđu u novu vezu.

4. Vodolija

Vodolije, radujte se Suncu u Blizancima, jer vam ono donosi puno zabave i druženja, ali i ostvarenje nekih važnih planova. Brige ostavite po strani i bavite se onim što volite i što vas usrećuje. Posvetite se omiljenom hobiju, razmišljajte kako da napredujete, pa da od toga napravite i neki posao u budućnosti.

Izlazite sa prijateljima, zabavljajte se i uživajte u divnim trenucima sa porodicom. Privlačite ljude, jer zračite pozitivno i ljubazno. Osetićete njihovu naklonost i pažnju. Svakodnevno ćete dobijati mnoštvo komplimenata, pa će i vaše samopouzdanje početi da raste.

Sve u svemu, jun će vam pružiti dovoljno mogućnosti za druženja, porodično i emotivno zadovoljstvo, ali i za karijeru i staviti vas u centar pažnje.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.