NATAŠINE TORTILJE SU MUST HAVE NA STOLU: Hrskave za medalju, a o UKUSU da ne pričamo (RECEPT)
Foto: Printscreen/youtube/Pečat Života

probajte!

NATAŠINE TORTILJE SU MUST HAVE NA STOLU: Hrskave za medalju, a o UKUSU da ne pričamo (RECEPT)

Na jednostavan i zdrav način nam predstavlja omiljena jela, a svaka njena objava je mali raj na tanjiru. Ona je majstor i za slane i za slatke specijalitete.

Objavljeno: 14:15h

Nataša Denić vodi sjajan Instagram profil @pecatzivota putem kog deli super ukusne recepte.

Njeni recepti nisu samo lepi na oko, već i izuzetno ukusni. Uverite se i sami i probajte Natašin recept za tortilja pitu.

1 / 3 Foto: Printscreen/youtube/Pečat Života

Potrebno vam je:

  • 7 tortilja
  • 150gr rendanog kačkavalja (čedar i mocarela)
  • 500gr paprike (crvena, žuta i zelena)
  • 100gr crvenog luka
  • 300gr pilećeg filea
  • 30ml ulja (20ml za povrće + 10ml za meso)
  • so, ljuta paprika i začini po želji

Paprike i luk iseckajte na tračice. Dodajte ulje i začine, pa dinstajte 15-ak min na smanjenoj temperaturi. Piletinu isecite na kockice, začinite i dodajte povrću. Dinstajte još 15-ak min.

Slaganje:

Na tortilje posložene kao u snimku najpre stavite pola kačkavalja, zatim izdinstano povrće sa piletinom, pa drugu polovinu kačkavalja. Presavijte i poklopite poslednjom tortiljom. Pecite od 15-20min na 180 do 200 stepeni.

(Espreso/Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.