DODAJTE OVU NAMIRNICU I SUTLIJAŠ I VIŠE NIKADA NEĆETE JESTI KLASIČAN: Bolji je od bilo koje TORTE (RECEPT)
Sutlijaš, Foto: Printscreen/Youtube/Milica Mihailović

NJAM NJAM

DODAJTE OVU NAMIRNICU I SUTLIJAŠ I VIŠE NIKADA NEĆETE JESTI KLASIČAN: Bolji je od bilo koje TORTE (RECEPT)

Kada se čokolada otopi, dodajte puter, promešajte i sklonite sa šporeta pa poslužite

Objavljeno:

Jede vam se nešto slatko, a ne znate šta? Skuvajte sutlijaš, ali ovog puta malo drugačije. Svi znamo da odlično ide sa cimetom, ali sa čokoladom i puterom je baš pun pogodak.

1 / 5 Foto: Printscreen/Youtube/Milica Mihailović

Potrebno je:

- 100 g pirinča,

- 800 ml mleka,

- 2 kašike putera,

- 200 g mlečne čokolade

Čokoladni sutlijaš
foto: Printscreen/Youtube/Milica Mihailović

- 2 kašike šećera

Čokoladni sutlijaš
foto: Printscreen/Youtube/Milica Mihailović

Priprema:

Pirinač prelijte mlekom, dodajte šećer, pa kuvajte na laganoj vatri dok se pirinač ne skuva. Dodajte seckanu čokoladu, deo po deo, i neprestano mešajte. Kada se čokolada otopi, dodajte puter, promešajte i sklonite sa šporeta pa poslužite.

(Espreso / Najžena)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.