POSLASTICA
BAKA OTKRILA TAJNI SASTOJAK ZA SUTLIJAŠ: Domaćice ovo NIKADA NE STAVLJAJU, a daje POSEBAN ŠMEK (RECEPT)
Posuti cimetom i uživati u ovoj fantastičnoj kremastoj poslastici
Evo kako i vi da postanete majstor za sutlijaš.
Potrebno je:
200 gr pirinča
50 gr suvog grožđa
1 puding od vanile
400 ml mleka
1 vanilin šećera
cimet
po želji korica limuna
Priprema:
Pirinač dobro oprati, skuvati u 700 ml. vode pa kad uvri dodati 300 ml mleka, vanilin šećer i šećera po želji. Dodati suvo grožđe.
U 400 ml. mleka skuvati puding zaslađen po želji. Vruć puding izmešati sa skuvanim sutlijašem.
Ostaviti da provri minut dva, pa razliti po činijama. Posuti cimetom i uživati u ovoj fantastičnoj kremastoj poslastici.
(Espreso / Srbija Danas)
Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!