POZNATI GLUMAC JE OSTAVIO NAKON TOLIKO! Srbija u totalnom šoku
Foto: Printscreen/Instagram

ŠOK

POZNATI GLUMAC JE OSTAVIO NAKON TOLIKO! Srbija u totalnom šoku

- Njihova veza nije bila toliko ozbiljna, a zajedničko vreme su provodili kad god su mogli. Oboje su bili pretrpani poslom, pa se i nisu toliko često viđali - rekao je neimenovani izvor

Objavljeno:

Slavni holivudski zavodnik Džejson Momoa raskinuo je sa Eizom Gonzales

Njih dvoje su izazvali veliku medijsku pažnju kad su počeli da se zabavljaju, a sada je javnost ostala zapanjena iznenadnim raskidom nakon nekoliko meseci. Američki glumac i njegova, već sada bivša devojka Eiza, ostali su u dobrim odnosima.

- Njihova veza nije bila toliko ozbiljna, a zajedničko vreme su provodili kad god su mogli. Oboje su bili pretrpani poslom, pa se i nisu toliko često viđali - rekao je neimenovani izvor.

- Eiza je vrlo zabavna osoba koja je, uglavnom, avanturistički nastrojena, a to se Momoi svidelo kod nje, jer dele istu strast - dodao je drugi izvor.

Iako je ova meksička glumica htela nešto ozbiljnije, tvrdi izvor, Džejson, pak, nije žurio u novo poglavlje života.

- Nije hteo da meša decu u ništa ozbiljnije. Džejson je imao dosta ljubavi prema svojoj bivšoj ženi Lisi i još uvek ima ogromno poštovanje prema njoj - zaključio je prvi neimenovani izvor.

Podsetimo, Džejson Momoa se samo pre nekoliko meseci razveo od Lise Bonet. Njih dvoje su dotad bili 5 godina u braku i 17 godina u vezi.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.