ESPRESO PREPORUKA ZA GLEDANJE: Nije bitno šta radite, već s kim ste - "RASKID"
,,Raskid", Foto: Printscreen/Youtube/Movieclips Classic Trailers

KOMIČNO!

ESPRESO PREPORUKA ZA GLEDANJE: Nije bitno šta radite, već s kim ste - "RASKID"

,,Raskid" se bazira na vezi turističkog vodiča Gerija i menadžerkom galerije Bruk, koji počinju da žive zajedno ubrzo nakon što stupaju u odnos, a potom shvataju da nisu jedno za drugo

Objavljeno:

Espreso Vam predlaže da se danas opustite uz neodoljivu komediju iz 2006. godine, poznatu kao ,,Raskid".

Sjajnu glumačku ekipu čine: Vins Von, Dženifer Aniston, Džoi Loren Adams, En Margaret, Džudi Dejvis, Vinsent D'Onofrio, Džon Favrau, Kol Hauser, Džon Majkl Higins i Džastin Long.

Raskid
foto: Printscreen/Instagram/henry.witherspoon305

,,Raskid" se bazira na vezi turističkog vodiča Gerija i menadžerkom galerije Bruk, koji počinju da žive zajedno ubrzo nakon što stupaju u odnos, a potom shvataju da nisu jedno za drugo.

Ne radi se o tome da radite stvari koje volite, već o tome da radite stvari sa onim koga volite!

Bruk se oseća da je Geri ne ceni, dok kritikuje njegovu nezrelost i nespremnost da radi na poboljšanju njihove veze. Geri je, s druge strane, frustriran njenim perfekcionističkim stavom i izražava želju za ličnim prostorom.

1 / 14 Foto: Printscreen/Youtube/Movieclips Classic Trailers

Suprotni stavovi ih razdvajaju ali onda nastaje problem. Ni jedno od njih nije voljan da se iseli iz svog stana. Zato oni prave kompromis tako što odlučuju da žive kao cimeri, što se dokaže kao vrlo, vrlo loša ideja.

Sudbina me je učinila veoma veštim i prepunim talenta.

Oboje počinju da provociraju jedno drugo na bezbroj načina. Geri kupuje bilijar, zatrpa stan hranom i đubretom, pa čak i organizuje poker zabavu sa prijateljem i nekoliko žena, dok Bruk počinje da izlazi sa drugim muškarcima kako bi učinila Gerija ljubomornim.

Ko treba da pogleda ovaj film?

,,Raskid" će obradovati sve one koji uživaju u dobroj staroj romantičnoj komediji i dinamici Dženifer i Vinsa. Zaboravite na brige i opustite se uz ovo komično ostvarenje!

Bonus video:

02:32

Kurir dnevni horoskop za 16.6.2022.

(Espreso/Ana Klikovac)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.