POJAVILA SE SA GOLIM GRUDIMA I PEČATIMA NA OBE, OVO JE NEVIĐENO: "Nisu hteli da me taknu" (FOTO)
Kara Delevinj, Foto: Profimedia

nije se ustručavala

POJAVILA SE SA GOLIM GRUDIMA I PEČATIMA NA OBE, OVO JE NEVIĐENO: "Nisu hteli da me taknu" (FOTO)

Kara je u jednom intervjuu 2015. otkrila da joj se koža ljušti nakon revija tokom nedelja mode

Objavljeno: 14:30h

Manekenka i glumica Kara Delevinj pati od bolesti koja može izazvati ozbiljne komplikacije poput infarkta i raznih deformiteta.

Kao i uvek, Kara Delevinj je i ovoga puta prikovala poglede za sebe kada se pojavila na ovogodišnjoj Met Gali. Taman kada su svi pomislili da je kontroverzna manekenka rešena da ostane verna elegantnom izdanju - crvenom odelu, Kara je skinula sako.

Potom - šok! Manekenka je telo ofarbala u zlatnu boju, dok je grudi prekrila minimalnim parčetom tkanine. Šminker Roma Sulejmani, koji je zaslužan za izgled manekenke, objasnio je da je zlatna boja trebalo da se odnosi na muške i ženske elemente Delevinj i stila Dejvida Bouvija.

Ipak, pečati na koži ostali su vidljivi, zbog čega su se svi pitali o čemu se radi. Kara je u jednom intervjuu 2015. otkrila da joj se koža ljušti nakon revija tokom nedelja mode.

"Ovo je očigledno najgore doba godine za moju kožu. Kejt Mos me je videla pre izložbe Louis Vuitton-a u 3:00 ujutru kada je moje telo bilo ofarbano da prekrije kraste. Rekla je: 'Ovo je strašno! Zašto se ovo dešava? Moram da ti pomognem'", otkrila je manekenka.

Reč je psorijazi, hroničnoj autoimunoj bolesti koja pogađa kožu. Ona uzrokuje pojavu ružičastih, ljuskavih mrlja, koje najviše izlaze na rukama, laktovima i donjem delu leđa. Kara je jedna od retkih osoba koje su otvoreno govorile o svojoj brobi sa ovom bolešću.

1 / 3 Foto: Profimedia

"Ljudi su stavljali rukavice i nisu želeli da me dodirnu jer su mislili da imam lepru ili nešto slično. To nije bio dobar period, borila sam se mesecima. Konstantno sam bila na ivici. To je i stvar psihe, jer ako mrziš sebe, svoje telo, način na koji izgledaš, postaje sve gore i gore", rekla je jednom prilikom.

Čak 140.000 Srba ima psorijazu, a teške komplikacije ovog oboljenja mogu povećati rizik od infarkta, deformiteta ako zahvati zglobove i kičmu.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.