MAZIO MAČE KADA JE IZ TRAVE ISKOČILO OVO: Usledila je prava BORBA! (FOTO)
Mala maca, Foto: Printscreen

kakav srećnik

MAZIO MAČE KADA JE IZ TRAVE ISKOČILO OVO: Usledila je prava BORBA! (FOTO)

Neretko se vozači na putu susretnu sa mnogim avanturama, a dok voze uopšte ne razmišljaju kakve sve posetioce mogu sresti na tom putovanju.

Objavljeno: 14:04h

Dok se Robert Brentli iz Luizijane vozio do strelišta gde vežba i radi nije ni sanjao šta će zateći tokom vožnje. Vozeći regularnom brzinom kroz sporedni deo Luzijane, učinilo mu se da je video mače na putu. Pošto nije bio siguran, vratio se da sazna. Tako je i bilo, na putu je stajala mala maca belo - sive boje, verovatno napuštena.

Vođen ljudskim instiktom, prišao joj je, podigao je, želeći da joj pomogne. Čim ju je uzeo u ruke i hteo da je pomazi, poput zasede koja ga je opkolila, iz trave je izašlo još njih 12. Brentli nije znao šta ga je snašlo.

- O ne...Bože, ima vas još.... Mislio sam da spašavam jednog - uzviknuo je čovek u prvom videu.

Brentli je rekao da je mislio da je maca usamljena i da uopšte nije bio spreman za prizor koji ga je zatekao. Naravno, Brentli je ceo dan je bio posvetio mačićima i propustio je dan na poslu, želeći da im pruži pomoć. Ovaj 37 - godišnjak je bio oduševljen, jer ga je, kako kaže, preplavio pravi talas emocija.

Prava avantura je tek počela kada je morao da ubacuje mačiće u automobil, vodeći računa da ne pobegnu ili da neko od njih ne zaboravi. Kako kaže, dok ih je stavljao u kola, oni su iskakali oko njegovih članaka. Napokon je pozatvarao vrata, prozore i krenuo da ih ubacuje redom, što mu je ovaj put pošlo za rukom.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.