STIŽE NAM ''JAGODIČASTI MESEC'': Neki znakovi Zodijaka će doživeti POZITIVNU transformaciju, da li ste među njima?
Horoskop, Foto: Profimedia

astrologija

STIŽE NAM ''JAGODIČASTI MESEC'': Neki znakovi Zodijaka će doživeti POZITIVNU transformaciju, da li ste među njima?

Pojedini horoskopski znakovi promeniće život "iz korena" baš u onim segmentima u kojima su osećali nezadovoljstvo poslednjih meseci

Objavljeno:

Utorak 14. jun biće poseban dan ovog proleća zbog punog meseca. Ali, astrolozi navode da nije reč o “bilo kakvom punom mesecu”, već o takozvanom jagodičastom mesecu koji ume da donese nagrade ako ste u prethodnom periodu bili vredni i promenili ono što vas je kočilo u životu.

Ukoliko to, pak, niste uradili, sad vam se pruža nova šansa da to učinite.

Četiri znaka Zodijaka imaće podršku planeta da promene stvari u onim segmentima života u kojima su poslednjih meseci osećali veliko nezadovoljstvo.

1. Blizanci

Pun mesec je u vašoj sedmoj kući, koja predstavlja romantične veze. U poslednje vreme mnogo toga ste uspeli da naučite o sebi, ali da li ste naučili i o drugima? Ukoliko niste, ovo je prilika da ispravite grešku.

Dobro razmislite o emotivnim relacijama koje vas intrigiraju, a koje niste dovoljno jasno definisali. Sada je trenutak da “prelomite” i odlučite da li ćete uložiti energiju da osoba sa kojom flertujete zvanično postane vaša “druga polovina” ili ćete je pustiti da “otpliva” u neku drugu ljubavnu priču sa osobom koja tačno zna šta hoće.

Vi svakako nemate razloga za zabrinutost - okruženi ste osobama kojima “zalupa srce” svaki put kad vas ugledaju.

2. Devica

Takozvani jagodičasti mesec ulazi u vašu kuću doma i porodice. U prethodnom periodu bili ste fokusirani na dešavanja u karijeri, a sada je kucnuo čas da se pozabavite odnosima u vaša “četiri zida”.

1 / 7 Foto: Profimedia

Planete će vas podržati da članovima porodice kažete sve što vam se ne dopada, ali na asertivan način, što inače nije karakteristično za vas. Upravo zahvaljujući podršci planeta otvara se mogućnost da već narednih dana atmosfera u vašem domu bude daleko prijatnija nego prethodnih meseci.

Sve što do sada nije štimalo u porodičnom domu sada dolazi na svoje mesto.

3. Strelac

Pun mesec u Strelcu osvanuće u vašoj prvoj kući, što će doprineti da se zagledate duboko u sebe i preispitate prioritete koje ste postavili ovog proleća. Vreme je da krenete u novu avanturu, onu koja će vam ispuniti srce i dušu. Dobićete vetar u leđa da neke stvari koje odavno priželjkujete konačno sprovedete u delo i uživate u osećaju koji donosi ispunjenje zaboravljenih snova.

U takvom raspoloženju privlačićete pomalo neobične osobe koje će poželeti da što više vremena provode u vašem društvu. Ukoliko ste slobodni, velike su šanse da se emotivno vežete za nekoga koga ste nedavno upoznali.

4. Ribe

Pun mesec odvija se u vašoj desetoj kući koja “pokriva” karijeru i imidž u javnosti, stavljajući u prvi plan vaše ciljeve i težnje u vezi sa poslom. Osetićete inspiraciju da se upustite u nove poslovne poduhvate, a da neke stare, koji vam odavno ne pričinjavaju radost, prepustite drugima.

Vaš vladar Jupiter, koji se sada nalazi u znaku Ovna, podržaće vas u i želji da se oprobate u nečem sasvim novom. Nije isključeno da ćete u mesecima koji dolaze razmišljati o promeni firme za koju radite ili čak i o promeni zanimanja.

(Espreso/Telegraf)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.