DNEVNI HOROSKOP ZA 13. JUN: Rakove očekuje ozbiljan OBRT novca, pogledajte šta čeka vas!
Ilustracija, Foto: Profimedia

astrologija

DNEVNI HOROSKOP ZA 13. JUN: Rakove očekuje ozbiljan OBRT novca, pogledajte šta čeka vas!

Pogledajte šta su zvezde spremile za vas

Objavljeno:

Ovan

Danas budite posebno veseli i radosni jer vas očekuju lepe vesti od strane partnera. Danas obratite pažnju na moguće probleme sa glavoboljom. U sukob sa nadredjenima.

Bik

Bol u stomaku, Paraziti
foto: Profimedia

Povedite računa o ishrani jer su mogući problemi sa stomakom. Stabilna je ljubavna situacija ali partner je veoma uzbuđen zbog novih poslovnih planova. Do kraja dana povoljne vesti iz inostranstva.

Blizanci

Merkur pokreće vas u komunikaciju sa ljudima iz inostranstva posebno kada su u pitanju poslovni projekti. Računa o načinu razgovora sa članovima porodice. Mladji član porodice može vam zameriti vašu poslovnu angažovanost.

Rak

Do kraja dana očekujte mogućnost sukoba sa osobom u znaku Ovna zbog poslovnih neslaganja. Situacija sa partnerom se popravlja zahvaljujući vašoj iskrenosti. Ne pravite kompromise na poslovnom planu posebno kada su u pitanju odnosi sa inostranstvom.

Lav

Period da se okrenete mnogo više sebi nego drugima posebno u vezi novca. Ljubavna situacija je veoma nestabilna i potrudite se da donosite bitne odluke vi. Problemi sa kičmom.

Devica

posao, kancelarija
foto: Profimedia

U narednom periodu Merkur nam otvara mogućnost i možete se osloniti na svoje poslovne sposobnosti. Osoba u znaku Lava vam predlaže novu poslovnu saradnju. Čuvajte se tračeva.

Vaga

Tvrdoglavo ćete braniti sebe i svoje poslove stavove. Partnerski odnos je stabilan. Do kraja nedelje obratite pažnju na moguće probleme sa kičmom. Potreban vam je odmor.

Škorpija

Spavanje
foto: Profimedia

Ovo je idealan period da budete sa sobom I da što više odmarate od drugih. Obaveze smanjite na minimum i gledajte svoje unutrašnje stanje. Najbolje bi bilo da planirare godišnji odmor u narednih nekoliko dana.

Strelac

Mesec aktivira vaše polje putovanja, moguce je da ćete ići na poslovni kraći put. Ljubav vam nije dovoljna stabilna i to vas muči dodatno. Pokušajte da se okrenete sebi i svom miru.

Jarac

Do kraja dana povoljne vesti iz inostranstva u vezi dodatnog novca. Čeka vas bitan razgovor sa osobom u znaku Ovna. Poslovna situacija se komplikuje jer jedan od saradnika nije raspoložen za dalju saradnju.

Vodolija

Vi ćete imati priliku da uradite nešto po prvi put u vezi poslovne saradnje sa inostranstvom. Osoba u znaku Škorpije je velika podrška za saradnju sa inostranstvom. Ljubavna situacija je stabilna.

Riba

U ovom periodu najvažnije je da se okrenete sebi i svom emotivnom miru. Budite spremni na moguć sukob sa osobom sa kojom već duze sarađujete. Pokušajte da se drzite svojih stavova.

Bonus video:

08:15

Angelina za Espreso otkrila šta joj se namestilo posle Evrovizije

(Espreso/Najzena)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.