KONTROVERZNOJ PEVAČICI SNIMCI SE*SA IZAŠLI U JAVNOST, ON NA NJOJ: Sve se desilo 1985. godine (VIDEO)
Kejt Buš, Foto: Printscreen

OGLASILA SE

KONTROVERZNOJ PEVAČICI SNIMCI SE*SA IZAŠLI U JAVNOST, ON NA NJOJ: Sve se desilo 1985. godine (VIDEO)

"Running Up That Hill" doživljava novu mladost.

Objavljeno: 14:08h

Serija "Stranger Things" "vratila" je ponovo u centar interesovanja jednu pesmu iz osamdesetih godina prošlog veka. U pitanju je hit Kejt Buš iz 1985. godine "Running Up That Hill", koju smo mogli da čujemo u ovom Netfliksovom ostvarenju.

Pesma engleske kantautorke se tako, posle 37 godina pauze, našla opet na vrhu svetskih top listi. Kejt Buš se na kraju oglasila na svom sajtu i iznela šta misli o ovom fenomenu.

- "Running Up That Hill" je upravo otišla na 2. mesto na britanskim listama i na 1. mesto u Australiji, Novom Zelandu, Švajcarskoj, Švedskoj… Kako je to sjajno! Teško je shvatiti brzinu kojom se sve ovo dešava od objavljivanja prvog dela nove serije Stranger Things. Toliko mladih ljudi koji vole seriju, otkrivaju pesmu po prvi put. Svi smo bili zapanjeni kada smo gledali kako pesma "eksplodira"! Hvala puno svima koji su podržali pesmu i zaista posebno hvala braći Dafer što su stvorili nešto sa takvim srcem - napisala je Kejt Buš, prenosi NME.

Inače, kantautorka je ranije navela da volu seriju "Stranger Things" i da je odgledala svaku epizodu.

- Kada su nas kontaktirali (kreatori serije "Stranger Things" da koriste "Running Up That Hill", moglo se reći da je mnogo pažnje uloženo u to kako se koristi u kontekstu priče i zaista mi se dopala činjenica da je pesma pozitivan totem za lik Maksa. Zaista sam impresionirana ovom najnovijom serijom - navela je Kejt Buš.

Kejt Buš - "Running Up That Hill":

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.