UPRAVO JAVLJENO, PREMINUO POZNATI VODITELJ! Umro pod misterioznim okolnostima
Amir Liakuat, Foto: Printscreen/Instagram/iamaamirliaquat

UŽAS!

UPRAVO JAVLJENO, PREMINUO POZNATI VODITELJ! Umro pod misterioznim okolnostima

Policija je tražila dozvolu da izvrši obdukciju!

Objavljeno:

Bivši pakistanski poslanik Nacionalne skupštine, i popularni televizijski voditelj Amir Liakuat (49) preminuo je u Karačiju pod misterioznim okolnostima, kako prenose mediji.

Novinar je pronađen bez svesti u svojoj kući u okolini Khudada, nakon čega je prebačen u privatnu bolnicu u vrlo kritičnom stanju.

Prema policijskim izveštajima, Amir je u sredu uveče osetio nelagodnost ali je odbio da ode u bolnicu, kako prenose pakistanski mediji.

Jedan Amirov menadžer je rekao da je u četvrtak ujutru iz novinarove sobe čuo neverovatne vriske, ali je prema njegovim rečima soba bila zaključana iznutra te nije mogao da uđe. Kako nisu dobili odgovor, osoblje je razbilo vrata i upalo u sobu. Nakon čega su lekari izjavili da je Liakut bio mrtav i pre nego što je prevežen u bolnicu.

Viši policijski inspektor Istoj je izjavio da će policija pribaviti snimke kako bi prikupila i utvrdila činjenice koje su dovele do smrti novinara. Pošto je Amirova smrt nastupila pod nerazjašnjenim okolnostima, policijske vlasti su odlučile da izvrše obdukciju.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.