NOVAK ĐOKOVIĆ U ZAGRLJAJU SA SRPSKOM GLUMICOM! Jasno je kao dan, UHVAĆENI SU
Novak Đoković, Foto: EPA/Mohammed Badra

šok

NOVAK ĐOKOVIĆ U ZAGRLJAJU SA SRPSKOM GLUMICOM! Jasno je kao dan, UHVAĆENI SU

Glumica je pak ispod objave napisala

Objavljeno: 13:35h

Novak i Jelena Đoković posetili su humantiarnu prestavu "Brod plovi za decu rudara", a tom prilikom Novak je potvrdio da će se duplirati iznos svake prodate karte.

Glumice i sestre Sloboda i Dragana Mićalović, glumac Srđan Timarov i bračni par Đoković slikali su se nasmejani pred sam početak predstave.

- Mi smo narod koji ima ogromno srce! Dragi moji naš brod je plovio za decu stradalih rudara u rudniku “Soko”. Beskrajno sam zahvalna onima koji su podržali sve i bili deo ovog humanog čina! Hvala!! - napisala je Dragana Mićalović uz objavu na svom Instagram nalogu.

Sloboda Mićalović se tom prilikom opredelila za čipkani uski crni kombinezon koji je u delu od početka butina providan, prsluk-sako i sandale.

Glumica je pak ispod objave napisala:

- Moji prijatelji imaju veliko srce

Dragana Mićalović je blistala u elegantnoj beloj satenskoj haljini sa crnom mašnom, a kombinaciju je dopunila plavim salonkama.

Komentari podrške su pljuštali sa svih strana.

- "Čini ono čime ćeš postati dostojan da budeš srećan.” Bravo za to veliko srce.

- Jeca i Nole su život koji ponovo treba da udišemo, naš kiseonik. Vole decu, zemlju, vole sve oko sebe, imaju posebnu misiju da nas vrate zdravim stilovima života. Da umemo da cenimo ono što nam je dato dolaskom na ovaj svet, mir, ljubav, zajedništvo, humane ciljeve, kulturu i sve lepo. Oni nam to nesebično nude, samo moramo da razumemo i primenimo. Volim ih puno -

- Na jednom mestu sakupili se najbolji! Bravo za predivnu i najlepšu ekipu! Volim vas svim srcem svojim -

- Bravo svima

- Velika srca se često nađu zajedno

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.