RUSKINJA BAŠ NE HAJE ZA BIVŠIM: Ostavio je zbog KARIJERE, ovo je ZLOČIN ŠTA MU JE URADILA!
Foto: Printscreen/TikTok/polina.nioly

ovako se one svete!

RUSKINJA BAŠ NE HAJE ZA BIVŠIM: Ostavio je zbog KARIJERE, ovo je ZLOČIN ŠTA MU JE URADILA!

Milionerka Polina Nioli objavila je snimak u kom kaže da ju je dečko ostavio kako bi se posvetio karijeri.

Objavljeno:

26-ogodišnja ruska glumica, filmska producentkinja i blogerka, žestokom osvetom izlečila je svoje slomljeno srce. U nedavnom videu na TikTok-u, otkrila je kako se osvetila svom bivšem dečku koji je odlučio da prekine njihovu vezu pod izgovorom da mu je potrebno više vremena da se fokusira na svoju karijeru.

Na snimku se vidi Paulina u kratkoj crnoj haljini i srebrnim štiklama kako se spušta niz stepenice. U videu je napisala: „Ono kada momak raskine sa vama jer želi da se fokusira na svoju karijeru, a vi sada idete na dejt sa vlasnikom kompanije u kojoj on radi”, prenosi slobodenpecat.mk.

Osvetu treba servirati hladnu“

- rekla je Polina.

Od objavljivanja, video je pregledan 1,2 miliona puta i ima preko 1.500 komentara, od kojih su neki veoma zanimljivi.

„Muški potez“, „Nije hteo da ulaže u nju i njenu karijeru, pa je našla nekoga ko će to da uradi”, „Tako mu i treba“, „Moćan potez“, „Ti si moja inspiracija“, neki su od komentara.

Međutim, nisu svi bili toliko oduševljeni Polininom osvetničkom taktikom.

„Zapravo ga poštujem zbog njegove odluke“, „Drago mi je što je nastavio sa svojim životom, naći će nekoga ko će ga ceniti“, neki su od drugih komentara.

Neki su, međutim, pitali da li je ta taktika zapravo prikriveni način da se pronađe bogati partner, na šta je Polina odgovorila:

"Dragi moji, ja imam milione i firmu sa više od sto zaposlenih. Mislite li da mi je potrebno da izlazim sa nekim ko je gori od mene? Ne, hvala."

(Espreso/PRVA)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.