NAPALI SRPSKU BLOGERKU! Uradili su joj to nasred ulice (FOTO)
Dunja Jovanić, Foto: Printscreen/Instagram

I OVO JE DOŽIVELA...

NAPALI SRPSKU BLOGERKU! Uradili su joj to nasred ulice (FOTO)

Ovo što je doživela je zaista strašno

Objavljeno:

Poznata srpska blogerka i influenserka Dunja Jovanić, poznatija na Instagramu kao @imfashionbabe, doživela je danas veoma neprijatnu stvar.

Naime, kako je i sama napisala na svom Instagramu, dok je bila u automobilu, dva "klinca" su joj prišla i pljunula. Ona nije mogla da se smiri od šoka, a posle izvesnog vremena oglasila se i napisala sledeće:

- Izašla ja jutros iz kuće, prolazim ulicom i zalete se dva klinca i kad su videli žensko u kolima, pljunu po kolima dok sam prolazila. Ja sam toliko bila van sebe, da su mi kolena klecala. Prvo stanem izneverujem odakle ideja, onda se vratim da ih priupitam za zdravlje. Ne boli mene što su me pljunuli, bila sam i ja mlada pa sam mislila da su neke stvari smešne, nego me boli što to ne bi uradili da je u pitanju muškarac, koji bi im verovatno kosti polomio. I boli me to kako me kao ženu, ne kao Dunju, nego kao ŽENU, tretiraju na ulici, u saobracaju, i u zivotu. Samo sam pitala mladice na ulici šta bi uradili da im je to bila sestra. Nažalost, Živimo u sredini gde je ovo normalno i svi ce reći ma daj ne nerviraj se, ne troši energiju. Ne nerviram se ja i ne trošim energiju, ali svoje sinove ću vaspitati tako da žene uvažavaju, poštuju i prema njima se odnose kao prema sebi ravnima - istakla je ona.

Dunja Jovanić
foto: Instagram Printscreen Imfashionbabe

Ovo je zaista poražavajuće za sve nas kao društvo. Da se u 21. veku, mladi muškarci, koji će danas-sutra biti muževi, ujaci, stričevi... ponašaju ovako.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.