ŽENA UMALO DA OSLEPI ZBOG NADOGRADNJE TREPAVICA: Kozmetičarka se OGLASILA, ovo je njena STRANA PRIČE, AU!
Foto: Printscreen/TikTok/eyelash.pauu

O NADOGRADNJI TREPAVICA!

ŽENA UMALO DA OSLEPI ZBOG NADOGRADNJE TREPAVICA: Kozmetičarka se OGLASILA, ovo je njena STRANA PRIČE, AU!

U videu je ispričala kako joj klijenat pre tretmana nije napomenuo da nosi zaštitna sočiva, i što može da bude vrlo opasno pri dodiru sa lepkom.

Objavljeno:

Jedna kozmetičarka je nedavno podelila iskustvo kako ju je jedna gošća njenog salona pokušala tužiti, jer je oslepela nakon nadogranje trepavica, a kako piše Sun, kozmetičarka je ispričala i svoju stranu priče. A evo o čemu se radi:

Naime, ona je u videu objasnila kako dotična devojka nije na vreme uspela da se seti da nosi kontaktna sočiva.

Inače, nošenje kontaktnih sočiva tokom posete kozmetičkom salonu može predstavljati veliku opasnost jer ukoliko dođe do dodira sa lepokom, sočiva mogu uzrokovati zaista velike opekotine.

U svom drugom videu na ovu temu objašnjava da joj nije, kako kaže klijentica, lepak upao u njeno oko, već ih je sama izložila parama iz lepka kad ih je otvorila usred tretmana.

Trepavice
foto: Printscreen/TikTok/eyelash.pauu

Korisnici su bili podeljenih mišljenja, a mnogi su u komentarima pisali da je kozmetičarka trebala klijenticu pre tretmana pitati nosi li kontaktna sočiva. Ona je pak objavila i obrazac koji inače šalje svim svojim klijentima na potpis, a u kojem jasno pišu sve moguće opasnosti i šta sve treba spomenuti pre takvog tretmana, baš da ne dolazi do ovakvih situacija. Posebno je istaknula i da 'vrlo jasno piše da 'tokom tretmana klijent ne sme imati kontaktna sočiva'.

- U težim slučajevima može doći do hemijskih opekotina, topljenje sočiva i njihovo rastvaranje na očnoj jabučici može stvoriti ozbiljne probleme.

- A ponekada takve hemijske opeotine mogu trajno oštetiti vid - dodali su stručnjaci iz jedne kozmetičke kompanije čiji je video autorka podelila na svome profilu.

Trepavice
foto: Printscreen/TikTok/eyelash.pauu

Ipak, i dalje nisu svi korisnici bili uvereni da je krivica samo na gošći.

- Nije u potpunosti vaša krivica jer ste poslali obrazac, ali ste ju svejedno kada je došla na tretman trebali opet pitati nosi li sočiva- napisala je jedna djevojka.

"Mislim da ste obe podjednako krive", komentarisala je druga, a treća je dodala: "Svakako je više kriva ona i svatko ko ne pročita obrazac koji potpisuje, to onda nije vaš problem"...

(Espreso/VečernjiList)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.