OTIŠLA JE NA TRAJNU ŠMINKU, PA PROŽIVELA PAKAO: Sada IZGLEDA gore NEGO PRE, ovo NIKADA NEĆETE RADITI (VIDEO)
Devojka, Foto: Printscreen/TikTok/thehannahchan

savet

OTIŠLA JE NA TRAJNU ŠMINKU, PA PROŽIVELA PAKAO: Sada IZGLEDA gore NEGO PRE, ovo NIKADA NEĆETE RADITI (VIDEO)

Tehnika crtanja i popunjavanja obrva 'microblading', je postala popularna, naime daje punije i definisane obrve

Objavljeno: 00:48h

Iako je sada sve popularnij atrajna šminka, sve veći broj žena se kaje što su se podvrgle tom tretmanu. Da bi efekat bio zadovoljavajuć, bitno je da se proveri kod koga će se to raditi i kolika je stručnost tog lica.

Jedna Britanka podelila je sa svetom priču koliko je loše prošla upravo zbog ovog tretmana i upozorila sve devojke da pogledaju prvo njen video pre nego što se odluče to da rade.

Tehnika crtanja i popunjavanja obrva 'microblading', je postala popularna, naime daje punije i definisane obrve. Ipak, ova devojka nikako nije bila zadovoljna te je podelila svoje razočarenje na društvenim mrežama.

U svoj TikTok vodeu koji je prikupio više od 51.000 pregleda za samo jedan dan, poručila je opet da dobro razmislite.

- Bile su odmah pretamne - rekla je ona te je potom u kometarima objasnila da su joj više puta rekli kako će obrve potpuno izbledeti za 12 meseci, međutim na njeno veliko neprijatno iznenađenje to se nikada nije dogodilo. I dalje su vrlo tamne, čak i posle tri godine.

Pokušavala je dobiti odgovor od salona u kojem ih je uređivala.

Ipak pitala se jesu li trajne ili će se vremenom istrošiti jer otkad je ofarbala kosu u plavo, malo se ističu - kaže i dodaje da su joj iz salona rekli su joj odgovorili su kako nema razloga za brigu, da će boja postupno izbledeti.

@thehannahchan

my journey with eyebrow microblading ?

♬ Oh No - Kreepa

Tri godine kasnije one jesu izbledele ali su sada poprimile prema njenim rečima ružnu zelenu-crnu nijansu.

- Konačno sam otišla na svoju prvu seansu uklanjanja laserske tetovaže - rekla je pokazujući svoje golo lice. I premda je tamna nijansa sada gotovo pa nestala - rekla je ona te dodala da su obrve ostale sa pigmentom pri dnu, ali joj majstor za tetovaže obećao rešiti u narednom tretmanu.

- Ako namjeravate koristiti ovu tehniku, samo uzmite u obzir činjenicu da postoji šansa da možda neće sve ispasti najbolje i da ćete ih možda morati ukloniti. Naučila sam da moram pitati za slike dugoročnih rezultata, jer sve izgleda dobro kad je sveže - objasnila je Hana.

-Mislim da ne mogu učiniti ništa trajno ili polutrajno jer se previše bojim ovakvih priča - glasio je jedan komentar.

- Ja sam svoje imala godinama, izbledele su u crveno. Žalim zbog toga jer to nije polutrajno kako se reklamira - napisala je jedna devojka ispod videa.

(Espreso / Najžena)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.