"ZAŠTO IMATE TOLIKU POTREBU DA LAŽETE NA DRUŠTVENIM MREŽAMA?": Bez dlake na jeziku, ona gađa u metu!
Foto: Profimedia

vlasnici, obratite pažnju!

"ZAŠTO IMATE TOLIKU POTREBU DA LAŽETE NA DRUŠTVENIM MREŽAMA?": Bez dlake na jeziku, ona gađa u metu!

Na dejting aplikacijama i stranicama se ljudi često predstavljaju drugačije, što osobama koje zaista traže ljubav uveliko otežava pronalazak srodne duše. Jedna je žena tako otkrila šta njoj posebno smeta na takvim aplikacijama, pa je i druge upozorila da na to pripaze.

Objavljeno:

Ja imam psa i bitno mi je da partner također voli životinje, a nikako ne želim biti u vezi sa nekim ko laže da ih voli, rekla je.

Na Redditu je objasnila da je znala uhvatiti muškarce u raznim lažima kojima su je pokušavali osvojiti i tako je izvesti, a jedna od takvih laži je, kaže, da imaju psa: pa na svoj profil stave svoju fotografiju sa psom koji ni nije njihov...

- Često vidim profile muškaraca u kasnim 20-ima i ranim 30-ima kojima u opisima piše da izlaze samo sa djevojkama koje vole pse i da je njima njihov pas jako bitan u životu. Kad krenem sa njima da pričam i postavim im pitanje kako im se zove pas, priznaju da ga uopšte nemaju i da je pas prijateljev ili od nekoga iz porodice. Zatim obično počnu nabrajati razloge zašto nemaju psa i opravdavati se, pa na kraju ispadne i da baš ni ne vole životinje, što je meni lično jako važno - napisala je u objavi.

1 / 6 Foto: Profimedia

Dodala je i da je ona vlasnica psa, pa bi i zbog toga bilo odlično kada bi njen budući partner takođe imao kućnog ljubimca kojeg voli i o kom se brine, i da nijedan vlasnik kućnog ljubimca ne želi pronaći partnera koji će mu tek kasnije reći da zapravo uopšte ne voli životinje...

Korisnike Reddita je pitala misle li da je 'prestroga' ili 'preosetljiva', ali mnogi su je podržali i složili se sa njenim zapažanjem.

- Potpuno si u pravu! Zašto bi iko hteo biti s nekim ko laže da ima psa?! Teško da je onda genralno iskrena i pouzdana osoba - napisala je jedna korisnica.

"Jasno je da takvi tipovi samo žele osvojiti žene i odvesti ih na dejt odnosno u krevet i ne zanima ih ništa ozbiljno", prokomentarisao je drugi, a treći je dodao da su "takvi muškarci obično i u stvarnom životu neiskreni kad pričaju sa devojkama, a ne samo online."

(Espreso/VečernjiList)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.