SEBE PONOSNO NAZIVA VLASNICOM NAJVEĆE KUĆE NA SVETU: Kraljica ovog IMANJA nema više GRANICA!
Foto: Profimedia

PRETERUJE LI MALO?

SEBE PONOSNO NAZIVA VLASNICOM NAJVEĆE KUĆE NA SVETU: Kraljica ovog IMANJA nema više GRANICA!

Pub, noćni klub, dvorana za bal, dvorana za večeru, kapaciteta 150 ljudi, 14 spavaćih soba, devet kuhinja, 30 kupatila, 30 miliona dolara potrošenih na antikvitete... to je samo deo velebnog imanja porodice Siegel!

Objavljeno:

Džeki Siegel (56), ili kako ona voli da je zovu "Kraljica od Versailesa" u roku od godinu dana bi napokon trebala da se useli u mega kuću koju poslednjih gotovo 20 godina gradi sa mužem, multimilonerom Davidom Siegelom (88).

Par je još 2004. godine otpočeo sa gradnjom mega imanja na Floridi, ali ekonomska kriza 2008. godine i smrtni slučajevi u porodici usporile su ceo proces. Ali ipak ga nisu zaustavile. O svojim planovima za budućnost Džeki je progovorila sa novinarima britanskog Suna.

1 / 3 Foto: Printscreen/youtube/discoveryplus

- Tu planiram da živim sa suprugom i naših sedmoro dece. Naravno, imamo i ljubimce, a trebaće nam i dosta osoblja - nastavlja Džeki.

Koliko ljudi planira za stalno da zaposli na imanju nije poznato, ali kako će sama kuća imati devet kuhinja, 14 spavaćih soba, 30 kupatila, noćni klub, britanski pub, dvoranu za večeru kapaciteta 150 ljudi, posebnu dvoranu za bal.... Sigurno će ih biti potrebno i više nego nekoliko. Ali Džeki za to ne mari. Kao ni za novac. Čim se usele u kuću planira da nastavi sa proširivenjem imanja, jer, kako kaže, puno prijatelja bi sad htelo da odsedne u njenom Versailesu, a ona želi da im svima ispuni želje.

Na antikvitete za uređivanje doma potrošili su oko 30 miliona dolara, a na celu gradnju... Pa Džeki ne želi da otkrije. Ali sumnja se kako je ta brojka 'debelo' iznad 100 miliona dolara.

- Već znam da će mi omiljena prostorija biti moj tajni ormar. Moraću nekad da pobegnem od svih - žali se ova dama i dodaje kako je cela porodica jako uzbuđena što će uskoro biti pod istim krovom.

- Moguće je da ćemo se često gubiti po imanju i zivkati jedni druge - smeje se gospođa Siegel, koja će idućih meseci tražiti idealno osoblje za rad na velebnom imanju..

(Espreso/24Sata)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.