24 stvari kojima morate reći zbogom pre 2017. godine (FOTO) (GIF)
Foto: giphy

novogodišnje odluke

24 stvari kojima morate reći zbogom pre 2017. godine (FOTO) (GIF)

Ove stvari bi mogle da unaprede vaš život i da ga učine potpunijim i lepšim, prilagodite ih sebi i počnite da volite sebe
Objavljeno:

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

Pred početak svake nove godine ljudi su puni novih odluka, kojih se pridržavaju čitava tri dana. Ako donesete prave odluke, prilagodite ih sebi videćete da nije tako teško da ih se pridržavate.

Možda do sada niste uspevali u tome jer ih niste posmatrali na zabavan način i niste razmišljali o tome koliko one zaista mogu da vam pomognu da se osećate bolje.

24 stvari kojima morate reći zbogom pre 2017. godine

foto: giphy

1. Neučtivi sastanci

Tužno je što je postalo normalno da se sastanci otkazuju u zadnji čas, normalni su nepristojni komentari i neugodne primedbe. Ako želite bolje iskustvo, morate podići standarde i otići na drugi ‚‚zamah crvene zastave”.

foto: Thinkstock

2. Lažna prijateljstva

Svi smo mi odrasli. Znamo šta je pravi prijatelj, a šta nije. Prestanite da pronalazite vreme za ljude koji čine da se osećateloše, iskorišćeno, nepoštovano ili bude u vama slične toksične osećaje. Recite im zbogom!

foto: giphy

3. Greške iz prošlosti

Koliko dugo su vas bolna sećanja i uspomene sprečavali da istinski živite život i uživate u sadašnjem trenutku? Učinite sve što je potrebno da bi im oduzeli tu moć. Potražite terapeuta, čitajte knjige o samopomoći, meditirajte, idite na grupne terapije.

foto: Profimedia

4. Mržnja prema drugim ženama

Vreme je da budete inspirisani i podržavate druge žene. Kako je omalovažavanje žene od strane druge žene različito od maltretiranja žene od strane muškarca?

foto: giphy
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.