KONAČNO OTKRIVENO: Ovaj znak je NAJINTELIGENTNIJA žena Zodijaka!
Žena, Foto: Profimedia

astrologija

KONAČNO OTKRIVENO: Ovaj znak je NAJINTELIGENTNIJA žena Zodijaka!

Ni ljubavi, kao ni svemu ostalom, ne prepuštata se olako plašeći se svojih instinktivnih reakcija.

Objavljeno:

Možda nikada ne biste pomislili na prvu, ali tako kaže horoskop.

Za muškarce je neosvojiva tvrđava

Žena Devica je spontana i druželjubiva, ali svoja osećanja čuva samo za sebeJedno je sigurno prema Devici treba imati obzira. Oni koji su uspeli da im se približe moraju da se čuvaju da ne ozlede njena osećanja. Veoma je osetljiva i sa podozrenjem prima ružne reči i kritike.

Kineskinja, Žena, Devojka
foto: Profimedia

Teško je pretpostaviti da bi Devica, s obzirom na karakter, mogla s lakoćom da se prepustiti strasnoj i impulsivnoj ljubavi, koja može doneti nepredviđene promene. Ni ljubavi, kao ni svemu ostalom, ne prepuštata se olako plašeći se svojih instinktivnih reakcija.

Žena, Snaga, Mišići, Osmeh
foto: Profimedia

Kada sretne muškarca koji joj se dopada, i kome se ona dopada, teško da će mu se istog momenta baciti u zagrljaj. U prvom redu zato što i sama nije sigurnia u svoja prava osećanja. Uvek će se upitati da li je to prava ljubav ili samo prolazno osećanje.

Ustručavanje da se potpuno preda osećanjima nije motivisano samo njenom stidljivošću i urođenom rezervisanošću. To je izraz i paničnog straha da ne učini neku grešku vezujući se za čoveka koji nije stvoren za nju.

Voli da živi u udobnom gnezdu, koje je sama stvorila, pa se onda pažljivo pita neće li joj osoba koja je usla u njen život razrušiti taj mirni kutak i odvesti je tamo gde će morati da pređe prag pakla, a dotle ste živeli u svom spokojnom raju. Kad o svemu tome razmišlja, ne usuđujete se da učini prvi korak i prihvatiti ljubav koja joj se nudi.

Jednog dana kad pobedi strah, muškarca koga odabere biće mu privržena do krajnosti. Devica je verna žena. U svemu su diskretne, obazrive i sramežljivie. Kao što i život shvataju ozbiljno, takoe i ljubav. Potrebno je da to shvati i njen partner. Mnogo veći značaj ima ono što je skriveno u njoj nego ono što pokazujet.

(Espreso/24sedam)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
Inicijalizacija u toku...
counterImg

Espreso.co.rs


Adria media