OVO JE NAJOKRUTNIJI HOROSKOPSKI ZNAK: U stanju je da vam ZAGORČA ŽIVOT
Horoskop, Foto: Profimedia

astrologija

OVO JE NAJOKRUTNIJI HOROSKOPSKI ZNAK: U stanju je da vam ZAGORČA ŽIVOT

Njihove emocije kreću se u rasponu od ekstremno slatkih do ekstremno ogorčenih

Objavljeno: 20:53h

Ovaj znak će namerno odvojiti svoje vreme tokom dana za stvaranje haosa u tuđem životu.

1 / 6 Foto: Profimedia

Rak je najokrutniji horoskopski znak. Zbog njega ćete se osećati kao da ćete izludeti, a često ćete se pitati što ste napravili pogrešno da se tako ponaša prema vama. Ali, ništa što ste uradili, ne zavređuje takvu reakciju.

Horoskop
foto: Profimedia

Kako zapravo prepoznati takvu osobu? Vidi li se to u načinu na koji razgovaraju s porodicom? Ili u načinu kako razgovaraju s vama? Odgovor je lakši nego što mislite: astrologija je odličan alat za otkrivanje takvih osoba. Upravo ona otkriva zašto je Rak najokrutniji horoskopski znak.

horoskop
foto: Profimedia

Rakovi su okrutni jer uvek ćute i skloni su promenama raspoloženja. Iako se većinu vremena čine kao brižne osobe pune ljubavi s kojima se lako sprijateljiti, ali, to što su vodeni znak, ne znači da su uvek emotivne i drage osobe. Ako oseti da ste ga izdali na neki način, učiniće sve kako bi vam zagorčao život. Njihove emocije kreću se u rasponu od ekstremno slatkih do ekstremno ogorčenih.

Horoskop
foto: Profimedia

Oni su vrlo suzdržani kod iznošenja svojih emocija. Ako se nađete u vezi s Rakom, shvatićete da oko sebe imaju visoki zid koji je vrlo teško probiti i srušiti, osim ako vam Rak ne poveruje da imate iskrene namere. Ako osete da je njihovo poverenje izigrano, njihov zid i obrana ponovno se vraća, a vi morate platiti zbog vaše izdaje. Tada ćete stvarno iskusiti istinski gnev Raka.

(Espreso / Krstarica)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.