EVO KOLIKO JE STARA DRAGANA KATIĆ! Ovo je TOTALNI ŠOK
Dragana Katić, Foto: Printscreen/jutjub/oko

ŠOK

EVO KOLIKO JE STARA DRAGANA KATIĆ! Ovo je TOTALNI ŠOK

Popularnu crnku trenutno naša javnost gleda u ulozi „domaćice“ poznatog muzičkog takmičenja „Nikad nije kasno“, koju vodi sa Žikom Jakšićem na TV „prva“

Objavljeno: 11:56h

Dragana Katić je jedno od naših najpoznatijih TV lica, a javnosti je najpoznatija kao voditelj vrlo popularnih emisija „Grand produkcije“, te je godinama u samom vrhu popularnosti i među najtraženijim je voditeljkama zbog svoje izuzetne profesionalnosti, ali i neodoljive harizme koja je njen glavni adut.

Popularnu crnku trenutno naša javnost gleda u ulozi „domaćice“ poznatog muzičkog takmičenja „Nikad nije kasno“, koju vodi sa Žikom Jakšićem na TV „prva“.

Popularna TV voditeljka je rođena 2. avgusta 1965. godine u Beogradu, gde trenutno i živi sa svojim sinovima blizancima Bojanom i Bobanom, koje je dobila iz veze sa tadašnjim partnerom, koji ju je ostavio kada je bila u drugom stanju.

Njeni sinovi su rođeni 1988. godine, a kako Dragana često ističe, najveću podršku u odgajanju dece je imala od strane svojih roditelja, koji su joj bili veliki oslonac, i čiji je gubitak popularna voditeljka veoma teško podnela.

1 / 9 Foto: © ATA Images

Naime, nakon smrti svoje majke i oca, Dragana je potražila stručnu pomoć, te je pored toga što je išla kod psihologa i psihijatra, ona završila i takozvani kurs za samopomoć, po „Silva metodi“.

Dragana je 2010. godine kupila stan u Beogradu, a operisala je kapke i radila liposukciju i botoks, te o tome otvoreno govori, kao i da obožava kupovinu i putovanja, na koja najčešće ide sa svojom kumom i najboljom prijateljicom iz detinjstva Oljom.

U nastavku karijere, kako često ističe nema u planu da nakon povlačenja sa TV ekrana postane i prava penzionerka, već ima želju da u saradnji sa svojom kumom pokrene jedan kurs iz oblasti komunikologije, a takođe ima nameru da napiše knjigu o oslobađanju od stresa te i uticaju istog na psihičko i fizičko zdravlje, a sve na osnovu svog ličnog iskustva.

Profesionalna karijera Dragane Katić

Svoju karijeru je Dragana Katić započela 1986. godine na tadašnjoj TV RTB, a u svojoj daljoj i baš bogatoj dugogodišnjoj karijeri je vodila emisije „Grand šou“; „Grand paradu“, jednu sezonu „Zvezda Granda“ (kada je menjala voditeljku Sanju Kužet), te je poznata kao zaštitno lice ove TV i produventske kuće, gde sada vodi muzičko-takmičarski šou „Nikad nije kasno“.

Takođe je Dragana bila i voditeljka emisija „Leto na Adi“; „Nedeljno popodne“ i festivala i vrlo poznatih muzičkih takmičenja – „Oskar popularnosti“; „MESAM“ i „Grand festival“.

Veliki prijatelj joj je voditelj Voja Nedeljković, a poznato je i da joj je dobra prijateljica bila i vlasnica „Božen kozmetike“, Božen Žumbor, za čije je proizvode snimila nekoliko TV reklama.

godine je Dragana obeležila pune tri decenije rada na TV ekranima, a iako je već ušla u šestu deceniju, po pitanju elokventnosti, harizme, energije i fluentnosti govora u poslu joj ne mogu parirati ni mnogo mlađe koleginice.

Dragana Katić rođena je 2. avgusta 1965, i ima 57 godina.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.