U BRAKU JE 8 GODINA, A ONO ŠTO MU ŽENA PRIREĐUJE U SE*SU UOPŠTE NIJE NORMALNO: Stalno ZAHTEVA 1 STVAR
Odnos, Foto: Profimedia

problemi

U BRAKU JE 8 GODINA, A ONO ŠTO MU ŽENA PRIREĐUJE U SE*SU UOPŠTE NIJE NORMALNO: Stalno ZAHTEVA 1 STVAR

Kada seks postane problem, ona se može osećati pod pritiskom i da je ne razumete

Objavljeno:

–Ja sam u svojim 30-ima i sa suprugom sam osam godina. Imamo dvoje dece i porodični život je dobar. Ona je moja najbolja prijateljica i ja je volim, ali problem je u tome što ona retko želi seks – napisao je jedan muškarac za Mirror.

1 / 8 Foto: Profimedia

On ima visok seksualni nagon, a ona ne, tako da je uvek po njenim uslovima i kada ona to želi. Često ne želi seks jer je umorna ili krivi decu. Sve ostalo u njihovoj vezi je dobro, ali misli da neće dugo trajati ako se ovo ne reši.

Seks
foto: Profimedia

– Mislim da o tome morate da razgovarate daleko od spavaće sobe i da joj objasnite kako se osećate, da se ne radi samo o samom seksu, već o osećaju bliskosti i intimnosti. Kada seks postane problem, ona se može osećati pod pritiskom i da je ne razumete. Pokušajte skinuti fokus sa seksa i razmislite o tome da se ona oseća privlačnom, željenom i cijenjenom – započela je svoj odgovor stručnjakinja za odnose.

1 / 6 Foto: Profimedia

– Mora se osećati da želite voditi ljubav s njom jer je volite i želite, a to nije samo čisti seks. Ako ste zajedno na duge staze, seksualni život većine ljudi ima vrhunce i padove, nzavisno o tome šta se još događa u životu. A kad naiđete na probleme, morate iskreno razgovarati i slušati partnera te pronaći način da to zajedno prođete – zaključila je Coleen Nolan.

(Espreso / Mirror)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
Inicijalizacija u toku...
counterImg

Espreso.co.rs


Adria media