DNEVNI HOROSKOP 14. MAJ: Blizance očekuje NOVA LJUBAV, strelčevi u ISKUŠENJU, a šta je sa vama?
Ilustracija, Foto: Profimedia

astrologija

DNEVNI HOROSKOP 14. MAJ: Blizance očekuje NOVA LJUBAV, strelčevi u ISKUŠENJU, a šta je sa vama?

Saznajte šta su vam zvezde prepremile za danas

Objavljeno:

Ovan

Posao: Primena rezervnog plana će biti neophodna ovog dana, jer su moguća odlaganja i zastoji. Oprez u rukovanju novcem.

Ljubav: Partner vas ostavlja u nedoumici, jer se sve vreme ponaša dvosmisleno. Pokušajte to da rešite otvorenim razgovorom.

Zdravlje: Variranje pritiska.

Bik

Posao: Dominantna tema ovog dana mogu biti zategnuti međuljudski odnosi na poslu. Ostanite hladne glave i zadržite diplomatski stav.

Ljubav: Bikove koji su u vezi očekuje romantično putovanje u dvoje i dalja harmonizacija njihovog odnosa.

Zdravlje: Variranje pritiska.

Blizanci

Ilustracija
Ilustracijafoto: Profimedia

Posao: Nepredviđene okolnosti može da vam stvori problematičan poslovni saradnik. Što jasnije izlažete svoje ideje u razgovoru sa pretpostavljenima.

Ljubav: Slobodni Blizanci danas mogu da upoznaju osobu u znaku Strelca ili Lava. Početak nove ljubavne veze.

Zdravlje: Više se odmarajte.

Rak

Posao: Unapređenje finansijske situacije može prevazilaziti vaša očekivanja. Uspešan početak privatnog biznisa.

Ljubav: Ovaj dan može vam doneti povratak neke osobe iz naše prošlosti. Slobodni Rakovi mogu da se zaljube na prvi pogled u osobu u znaku Jarca ili Škorpije.

Zdravlje: Nesanica i nervoza.

Lav

Ilustracija
Ilustracijafoto: Profimedia

Posao: Negativni aspekti mogu uneti pometnju u okviru vaše komunikacije u najširem smislu te reči. Neki vaš poslovni saradnik može postati nedosledan u svom ponašanju.

Ljubav: Previše ste obuzeti poslom i u poslednje vreme silom prilika zapostavljate partnera. Potrudite se da to ispravite na vreme.

Zdravlje: Nervoza.

Devica

Posao: Pred vama je rad na novom projektu, a ako želite da promenite posao ovo je savršen trenutak za to. Očekuje vas potpisivanje nekog ugovora.

Ljubav: Slobodne Device mogu da se nađu u dilemi između dve osobe koje ih podjednako privlače, ali na različit način. Sačekajte da vam vreme da odgovore.

Zdravlje: Malaksalost.

Vaga

Posao: Negativna atmosfera može biti odraz nekih spletaka vaših kolega, nezadovoljnih uslovima rada ili svojim statusom. Uskoro sledi promena u timu saradnika.

Ljubav: Očekuje vas lep izlazak s partnerom i dalje zbližavanje, ali na trenutke može izbiti ljubomora vašeg partnera. Privlačite pažnju na svakom koraku.

Zdravlje: Melanholija.

Škorpija

Posao: Ovaj dan proteći će u znaku kompromisnih rešenja u pregovorima. To će vam omogućiti uspešan nastavak saradnje.

Ljubav: Uspešno rešenje nekog velikog problema koji postoji već duže vreme u vašoj porodici, obeležiće ovaj dan. Dobitak kroz za zajednički posao.

Zdravlje: Obratite pažnju na saobraćaj.

Strelac

Posao: Poslovna saradnja sa prijateljima može da zapadne u krizu, jer se jedan od njih ne pridržava svojih prethodno datih obećanja. Uskoro sledi promena u timu saradnika.

Ljubav: Strelčevi koji su u vezi, danas mogu da naiđu na iskušenje da se upuste u tajnu vezu sa osobom koja nije slobodna.

Zdravlje: Upala glasnih žica.

Jarac

Posao: Ovaj dan može vam doneti važne odluke na poslovnom planu. Postoji mogućnost prekida jedne i početka druge poslovne saradnje.

Ljubav: Dominantna tema ovog dana je veoma ozbiljan i važan razgovor između vas i partnera. Možete rešiti bitno pitanje u pogledu zajedničke budućnosti.

Zdravlje: Smanjite unos slatkiša.

Vodolija

Ilustracija
Ilustracijafoto: Profimedia

Posao: Vodolije se mogu naći u dilemi između dve poslovne opcije. Najbolje je da poslušate glas svoje intuicije koja vas ovog puta neće prevariti.

Ljubav: Vodolija koje su nezadovoljne svojom vezom i ponašanjem partnera danas mogu da dođu na ideju da u momentu raskinu sa partnerom.

Zdravlje: Nervoza.

Ribe

Posao: Najveći problem ovog dana je su kratki krajnji rokovi i rad pod velikim pritiskom. Neophodno je da drugi put dogovorite bolje uslove poslovanja.

Ljubav: Slobodne Ribe tokom ovog dana mogu sresti svoju srodnu dušu u krugu prijatelja ili preko posla. Teško ćete odoleti jednoj Devici.

Zdravlje: Problemi sa grlom.

( Espreso / Krstarica )


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.