SE*S POZA KOJA JE NADMAŠILA I ČUVENU 69: Kineska devetka prešla igricu, VRHUNAC će biti jedan za drugim!
Seks, Foto: Profimedia

nadmašila sve

SE*S POZA KOJA JE NADMAŠILA I ČUVENU 69: Kineska devetka prešla igricu, VRHUNAC će biti jedan za drugim!

Nije lako stalno otkrivati nešto novo, učiti nove poze i smišljati nove izazove.

Objavljeno: 13:32h

Ukoliko su vam dosadile misionarske, 69, otpozadi i ostale svima već poznate seks-poze, evo jedne egzotične koja bi u potpunosti mogla da osveži vaš seksualni život.

Nije lako stalno otkrivati nešto novo, učiti nove poze i smišljati nove izazove. Ako ste raspoloženi za ezgotiku isprobajte kinesku devetku.

1 / 8 Foto: Profimedia

Ova poza se sastoji iz serije plitkih i dubokih penetracija penisa u vaginu. Plitki prodor podrazumeva ubacivanje penisa u jednu trećinu vagine, dok duboki znači ubacivanje penisa do kraja. Izvodi se u pet do šest serija na dva načina.

Prvi način Prema prvom sistemu muškarac penisom ide u krug devet plitkih i jednu duboku penetraciju. Deset krugova predstavlja jednu seriju, a vi treba da uradite bar pet kako bi žena osetila posebno zadovljstvo i doživela strasni orgazam.

Drugi način Drugi način na koji možete da sprovedete kinesku devetku sastoji se od 9 plitkih i jednog dubokog prodora, nakon čega nastavljate na sledeći način – 8 : 2, 7 : 3, 6 : 4, 5 : 5, 4 : 6, 3 : 7, 2 : 8, 1 : 9. Ovaj sistem ponavljate pet do šest puta.

1 / 6 Foto: Profimedia

Tehnika se izvodi tako da smo umom i telom potpuno opušteni. Pojedinačni krug neke serije možete ponoviti više puta, a možete se odlučiti i na samo duboko prodiranje, npr. u slučaju kada partnerka dobija vaginalne kontrakcije neposredno pre orgazma. I upamtite. Važno je da budete spontani, nežni, a seksualni užitak povećajte sa "kružnim mešanjem" ili ritmičnim pomeranjem bokova u krug u oba smera naizmenično.

(Espreso/Krstarica)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.