POČETAK MAJA DONOSI LJUBAV: Ova 3 znaka Zodijaka možda VEĆ SUTRA SRETNU srodnu dušu
Foto: Profimedia

POLUDEĆETE OD LJUBAVI

POČETAK MAJA DONOSI LJUBAV: Ova 3 znaka Zodijaka možda VEĆ SUTRA SRETNU srodnu dušu

Odmah na početku meseca, iskusićemo uticaj Venere u sekstilu sa Plutonom, koji ima sposobnost da nas izvuče iz loše veze i gurne u nešto dobro. Ova 3 znaka očekuje karmička ljubav.

Objavljeno:

Maj je mesec i velike sreće u ljubavi, za sve žive, a posebno za tri horoskopska znaka. Sa Venerom u Ovnu iza ugla, verovaćemo u sopstveni sud kada je ljubav u pitanju i to će dovesti do poboljšanja naših života i naših odnosa.

Do sredine meseca, videćemo još jedan koristan Venerin tranzit, a to je sekstil sa Merkurom. Ovaj tranzit postavlja ton celog meseca, jer nam Merkur uvek pomaže u komunikaciji i pomaže nam da okončamo ljubavne svađe pre nego što počnu.

U tome pomaže i naš put prema Blizancima, a to će biti naša sudbina 21. maja.

Do tada ćemo imati Mesec u trigonu sa Venerom da učvrstimo dogovore; ovo je mesec ispunjen obećanjima, posvećenošću, planovima i iskrenom komunikacijom. Sreća je tu za one koji žele srećan ljubavni život. Iskoristite!

Bik

Sezona rođendana je stigla za vas, a ono što je počelo u aprilu neće se završiti sve do poslednjeg dana maja.

U vašem slučaju, Bikovi, ovo znači zabavna vremena i neke od najboljih ljubavi koje ćete ikada dobiti u životu.

Nemojte se iznenaditi ako vas neko zamoli da se udate za njega tokom ovog meseca, jer to i te kako izgleda kao mogućnost. Očekujte da ćete putovati kroz zemlju ljubavi.

Horoskop
foto: Profimedia

Slučajno imate nekoga ko vas toliko voli da neće moći da se suzdrži, a ko ste vi da prihvatate bilo šta manje od celog paketa?

Želite sve, i sve ćete dobiti tokom maja 2022.I nije samo sreća na vašoj strani, već i vaš prethodni duhovni rad.

Učinili ste mnogo da se poboljšate i došli ste tako daleko od toga da budete osoba kakva ste nekada bili. Sada, ova nova osoba kakva ste, privukla vam je nekoga dostojnog vaše izvrsnosti, a maj ovu ljubav stavlja na mapu.

Blizanci

Profesionalac ste kada je u pitanju sumnja da vam sreća može naići, zbog čega je sve slađe kada se dogodi i to je tako, tokom čitavog maja 2022.

Da, Blizanci, i vi možete biti zanosno srećni. Između Merkurovih tranzita (koje uvek dobro prihvatate) i događaja na Veneri, u vašem umu neće biti sumnje da ne samo da ste deo ove čudesne stvari koja se zove život, već ste i vredna osoba koja daje i prima ljubav od nekog posebnog.Neka vaše sumnje i strahovi padnu po strani; više nisu potrebni.

Vaše putovanje je završeno, kada je u pitanju borba za ljubav koja vam uvek nedostaje. Na vas je red, Blizanci. Možete biti voljeni jer ste dostojni da budete voljeni.

Možda ne mislite tako, a možda ste prihvatili manje nego što zaslužujete zbog ovakvog načina razmišljanja, što je razlog više da verujete u sebe sada. Pustite da se to dogodi, Blizanci nemojte stajati na putu ljubavi na kojoj je vaše ime.

Blizanci
foto: Printscreen

Rak

Ono što se desilo u poslednjih nekoliko meseci je da ste prihvatili da ćete živeti odlično, ali sami.Vi ste majstor da opravdavate stvari i to je divan kvalitet, sve dok ne uložite ceo svoj život u jedan način razmišljanja.

Ovaj mesec otvara vaš svet uvodeći vas u mogućnost doživljaja prave ljubavi. Ono što nikada niste mislili da je moguće je zaista moguće i verovatno.

Postoji neko u vašem životu koga nikada niste videli kroz ružičaste naočare; oni su odani, odani i slatki, a opet, nikada ih zapravo niste smatrali materijalom za ‘ljubav’.Odnosno, dok ne urade nešto tako spektakularno i ljubazno da ćete biti oboreni s nogu.

A ovaj čin neće ni biti usmeren na vas, zbog čega ćete se osećati tako dobro u vezi sa tim, znajući da to nije učinjeno da bi vas impresioniralo.

Videćete ovu osobu sa novom perspektivom, i dok jedna vrata vode ka drugim, videćete da je ta osoba neko ko je predodređen da vam donese sreću u ljubavi na vaš način.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.