RAZOTKRIVENA SLOBODA MIĆALOVIĆ!
Sloboda Mićalović, Foto: instagram/sloboda_micalovic_boba Verified

IZNENADIĆETE SE

RAZOTKRIVENA SLOBODA MIĆALOVIĆ!

Prva prednost je svakako ta što trening traje svega 20 minuta, pa je ovakav tip fizičke aktivnosti idealan za sve vas koji nemate puno vremena za odlazak u fitnes centar ili teretanu. Nakon treninga sledi 10 minuta EMS masaže koja opušta mišiće. Dakle, ukupno 30 minuta za optimalne rezultate

Objavljeno:

Sloboda Mićalović dobro zna da se od glumice njenog renomea uvek očekuje da bude fit, pa zato kod nje nema kampanjskog vežbanja pred leto. Jedna od najlepših glumica u regionu cele godine odlazi na treninge, a da bi do maksimalnih rezultata došla uz što manje potrošenog vremena, odabrala je sve popularniju EMS tehnologiju. Poenta priče je da električni impulsi pojačavaju efikasnost treninga. Upućeni u fitnes tvrde da dvadeset minuta vežbanja uz EMS odgovara petosatnom klasičnom treningu, a prednost je što se istovremeno deluje na sve delove tela.

Prednosti EMS treninga:

Prva prednost je svakako ta što trening traje svega 20 minuta, pa je ovakav tip fizičke aktivnosti idealan za sve vas koji nemate puno vremena za odlazak u fitnes centar ili teretanu. Nakon treninga sledi 10 minuta EMS masaže koja opušta mišiće. Dakle, ukupno 30 minuta za optimalne rezultate.

Zbog stimulacije više grupa mišića i lakog aktiviranja i dubokih mišićnih vlakana, koja se jako teško aktiviraju na običnom treningu, dovoljna su svega 2 treninga nedeljno od po 20 minuta (+ onih 10 min za masažu). Mišićima tako dajete potrebno vreme da se oporave između treninga, kako biste dobili optimalne rezultate.

Prvi rezultati se osećaju nakon 3-4 treninga, a prve vidljive rezultate nakon mesec dana!

1 / 8 Foto: © ATA Images

Kada treniramo sa električnim impulsima, prirodne kontrakcije mišića su samo ojačane eksternim kontrakcijama iz EMS uređaja.

Podjednako se radi na svim mišićima pa ne dolazi do mišićne neuravnoteženosti, a pošto se ne radi sa velikim težinama, pritisak na zglobovima je nizak i opasnost od povreda svedena na apsolutni minimum.

Kada se završi sa treningom, kalorije nastavljaju da se troše i do 3 dana nakon treninga.

Takođe, ova vrsta treninga je idealna za osobe kojima je potrebna rehabilitacija. Efikasno potpomaže proces oporavka od povreda, asistira u postoperativnom procesu nakon ortopedskih operacija, delotvoran je kod otklanjanja bolova u leđima i kukovima.

Tokom celog treninga se radi core trening (ojačavanje svih mišića koji daju potporu kičmi i koji je svojim kontrakcijama održavaju ili vraćaju u neutralni položaj), što dovodi do popravljanja držanja celog tela.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.