NIKAD LAKŠI NAČIN ZA ČIŠĆENJE TEPIHA NISTE ISPROBALI: Kombinacija OVE 2 NAMIRNICE čini čuda
Tepih, Foto: Profimedia

ribanje

NIKAD LAKŠI NAČIN ZA ČIŠĆENJE TEPIHA NISTE ISPROBALI: Kombinacija OVE 2 NAMIRNICE čini čuda

Čišćenje tepiha sirćeta i sodom bikarbonom je odlično jer soda ima izvrsna svojstva upijana, dok je sirće poznato po tome što uklanja i najtvrđe mrlje s tkanine zbog svoje moćne sirćetne kiseline

Objavljeno:

Čišćenje tepiha sirćetom i sodom bikarbonom je dobitna kombinacija. Sirće je dobro koristiti u kombinaciji s vodom, deterdžentom za sudove ili eteričnim uljem za lepši miris.

Usisavanje, Usisivač, Sređivanje, Čišćenje
foto: Profimedia

Najpopularnija kombinacija su mešavina sirćeta i sode bikarbone. Na mrlju prvo možete posuti sodu bikarbonu i poprskati mješavinom sirćeta i vode. Deo na koji smo stavili sodu bikarbonu počeće da se peni, a prljavština će početi da se podiže s tepiha.

Čišćenje tepiha sirćeta i sodom bikarbonom je odlično jer soda ima izvrsna svojstva upijana, dok je sirće poznato po tome što uklanja i najtvrđe mrlje s tkanine zbog svoje moćne sirćetne kiseline.

Soda bikarbona
foto: Profimedia

Istina je da sirće i soda bikarbona mogu koristiti u čišćenju tepiha, ali nisu baš tako dobri kao što mislite. Sirće je dezinficijens. Ima prilično impresivnu sposobnost ubijanja klica, ali nije tako jak kao izbeljivač. Dobar je za blagu prljavštinu i mrlje kao što je urin kućnih ljubimaca, ali ne i one jače mrlje.

Ukoliko čišćenje tepiha sirćetom i sodom bikarbonom ne pokaže dovoljno dobre rezultate potrebno je pokušati s nekim jačim sredstvima. Potpuno prirodni proizvodi iz samog imena potiču od najfinije kreacije prirode – bez štetnih hemikalija, otrovnih i zdravstvenih opasnosti.

(Espreso / Krstarica)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.