UBACILA JE U WC ŠOLJU TABLETU ZA PRANJE SUDOVA: Ono što je UJUTRU ZATEKLA nateraće vas DA OPET PONOVITE
WC šolja, Foto: Profimedia

ribanje

UBACILA JE U WC ŠOLJU TABLETU ZA PRANJE SUDOVA: Ono što je UJUTRU ZATEKLA nateraće vas DA OPET PONOVITE

Ovaj tretman će ukloniti neprijatne mirise, kao i ostatak kamenca u bubnju

Objavljeno:

Čišćenje toaleta je često pravi izazov. Kada WC šolja požuti i tradicionalne metode ne uspeu, posegnite za ovim proizvodom.

1 / 5 Foto: Profimedia

Stavila je tabletu za mašinsko pranje sudova u toalet i sačekala da se rastvori. Nakon ovog vremena, temeljno istrljala celu površinu. Prljavština je nestala zajedno sa neprijatnim mirisom.

Ako je vaš toalet izuzetno prljav, sačekajte nekoliko sati i onda počnite sa čišćenjem. Možete čak ostaviti tabletu za mašinu za pranje sudova preko noći.

WC šolja
foto: Printscreen/TikTok/skylar_toth

Kao što smo spomenuli na početku, tablet za pranje sudova ima mnogo više namena od originalnog. To je univerzalni proizvod koji vredi imati kod kuće. Uz njenu pomoć, možete, na primer, očistiti mašinu za pranje veša. Samo ubacite jednu ili dve tablete u bubanj i uključite ga tako što ćete ga postaviti na visoku temperaturu (najmanje 60 stepeni C.). Naravno, bez odeće unutra. Ovaj tretman će ukloniti neprijatne mirise, kao i ostatak kamenca u bubnju.

Tableta takođe može da vam pomogne i kod čišćenja zagorelog posuđa ili prljave rerne. Rastvorite je u vruću vodu i potopite zagorele ostatke.

(Espreso / Krstarica)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.