ISPLIVALE SLIKE DONATELE VERSAĆE PRE PLASTIČNIH OPERACIJA: Liči na sve druge sem na SEBE (FOTO)
Foto: Profimedia

KO BI REKAO

ISPLIVALE SLIKE DONATELE VERSAĆE PRE PLASTIČNIH OPERACIJA: Liči na sve druge sem na SEBE (FOTO)

Donatella Versaće važi za kraljicu plastičnih operacija, a pre nego što je zaslužila taj nadimak bila je prirodna lepotica.

Objavljeno:

Italijanska dizajnerka Donatela Versaće jedno je od najvećih imena modne industrije, no prati je i nadimak kraljice plastičnih operacija.

Sa 67 godina više nije ni sena prirodnoj lepotici kakva je bila na počecima svoje karijere, a iako je teško proceniti na koliko je zahvata od tada bila, može se zaključiti da je preterala.

Najbolji dokaz za to su njene stare fotografije koje možete pogledati u galeriji u videu ispod i na kojima Donatelu nije nimalo lako prepoznati, a ono što je do danas ipak ostalo isto su njen ten i platinasto plava kosa.

S operacijama je počela 1995. godine, a do 1998. godine njen se izgled već drastično promenio.

Mediji su je početkom 2000-ih sve češće počeli prozivati zbog operacija, no to je nije zaustavilo. Preterano korištenje botoksa, izobličene usne i natečeno lice smestili su je na sam vrh popisa svetskih zvezda koje su se zanele s estetskim zahvatima.

Njezinu izgledu je uvelike pridonio i burni život koji je vodila, a zbog čestog partijanja te uživanja u alkoholu i drogama imala je i psihičke slomove.

Inače, Donatela je modno carstvo nasledila od svog brata Đanija koji je ubijen 1997. godine.

(Espreso/showbuzz)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.